Kalkan duvarına alıp yaklaştıklarında hücumu başlatırsam kim kimi yener siz söyleyin.

Kale kuşatmasında 20-40 rodok keskin nişancısı veya mızraklısı 50 şövalyenin canına okur. Ama meydanda şövalye.

Kuşatmaya da süvariyle giren oyunu bıraksın zaten. %75 piyade %25 okçuyla girdim hep. Artıl Bannerlord oynuyorum bakalım bu oyunda durumlar nasıl.

50 piyade 25 süvari 25 okçu yaparsan daha çok verim alırsın. Bannerlord'da da herkese ayrı at almak falan gerekiyor Warband'dan çok daha zor. 2 oyunda çok eğlenceli iyi yapmışsın

50 piyade 25 süvari 25 okçu yaparsan daha çok verim alırsın. Bannerlord'da da herkese ayrı at almak falan gerekiyor Warband'dan çok daha zor. 2 oyunda çok eğlenceli iyi yapmışsın
Zaten zayiat çok oluyor. Genelde arkadan okçuları atış serbeste bırakıp piyadeleri kalkanla hücuma gönderiyordum. Süvariyi hiç kuşatmaya sokmadım. Dediğiniz gibi Bannerlord'da terfi alan her süvari için savaş atı lazım yana yakıla at arıyorum. Ama bence çoğu bug giderilmiş çok güzel olmuş. Mesela Warband'da bir lordu kendi krallığımıza çekmek imkansıza yakındı.

Benim krallığımdaki lord ona toprak vermedim diye -100 olmuştu ilişkimiz, gerçekten stateji oyunu ya hissettiriyor. Bir de Bannerlord'daki leydilerle yakınlaşmak da daha zor

Benim krallığımdaki lord ona toprak vermedim diye -100 olmuştu ilişkimiz, gerçekten stateji oyunu ya hissettiriyor. Bir de Bannerlord'daki leydilerle yakınlaşmak da daha zor
Hocam Vlandiyalılara katılıp kralın kızıyla evlendim, abimi de kralın kızıyla evlendirdim. İlk fetihte 1 kale 1 şehir verdiler. Şimdi de aldıkları her kale veya şehirde en az %30 oyum çıkıyor, 100 nüfuz bassam alırım ama asker yetiştiremiyorum.

Yanınıza 50 tane Max seviyeli asker alın düşük seviyelileri dağın tepesinde durdurun diğerleri saldırsın, öyle olunca arkadaki birlikler de level atlıyor ben hep öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…