Nord mu, Sarranid mi?

Yanınıza 50 tane Max seviyeli asker alın düşük seviyelileri dağın tepesinde durdurun diğerleri saldırsın, öyle olunca arkadaki birlikler de level atlıyor ben hep öyle yapıyorum :D
O benim de aklıma gelmişti ama şuan klan seviyem biraz düşük. 79 asker alabiliyorum, bu şekilde de tecrübe kazanan asker sayısı baya az oluyor.

160 Khuzait atlı okçusu ile kale kuşatan ben bunu beğendim.
Hocam oyunun en güçlü elit birliklerinden birisi ve okçular. Oksuz süvariyle girerseniz ok manyağı yaparlar askerleri. Ki Warband için konuşuyorum, Warband'de atlı okçular çok kötü l yüzden süvarilerle toprak kuşatmak imkansız gibi bir şey.

Sarranid'in zırhlı şövalyeleri Nord'un kalkanlı piyadelerini delip geçer. Svadya şövalyeleriyle Sarranid şövalyeleri aynı güçteler. Bunlar kalkan ve silahın yanı sıra kargı da kullanıyorlar. Meydan muharebelerinde Sarranidlerin üstünlüğü var ancak Nord piyadelerinin yok. Kuşatmalar için Sarranid okçuları da yetiştirirsiniz. Okçuları da iyidir.

Onun dışında Nord'un kızları daha güzeldir. Genelde sarışın olurlar. Sarranid hatunları ise daha çok esmerdir. Nord kızları pek yüz vermiyor ve soğukturlar.

Benim tavsiyem Sarranid'den yana. Sultan Hakim adil bir kraldır. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı