Çözüldü "noreply@microsoft.com" güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Screenshot_1.png

İyi günler mailime bu adresten bir posta geldi. Geçen gün Modern Warfare 2 oyununu sepetime eklemiştim. Bugün sepetinizdeki alışverişinizi tamamlamak ister misiniz diye bu adresten posta geldi. Linke tıkladım ama 1 saniye içinde geri kapattım. Bu adres güvenli midir? Eğer scam ise ve adrese tıkladığım için bir sorun olur mu? Olursa ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1498341

İyi günler mailime bu adresten bir posta geldi. Geçen gün Modern Warfare 2 oyununu sepetime eklemiştim. Bugün sepetinizdeki alışverişinizi tamamlamak ister misiniz diye bu adresten posta geldi. Linke tıkladım ama 1 saniye içinde geri kapattım. Bu adres güvenli midir? Eğer scam ise ve adrese tıkladığım için bir sorun olur mu? Olursa ne yapmam gerekir?
Microsoft.com yazıyor. Resmi Microsoft otomatilleştirilmiş e-postasıdır sorun yok.

Eki Görüntüle 1498341

Zaten genellikle her e mail botunda ''noreply@sirketinadi@uzanti'' falan olur. Ancak eğer güvenli olmadığın mesela işte ne bilim bilmem ne bilmem ne.com gibi sitelerden alırsan kesinlikle linke tıklama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı