Norm Ender-Mekanın Sahibi

Normalde Norm'u fazla sevmesemde gayet haklı şuan Türkçe Rap'i destekliyoruz çok iyiyiz diyen insanlar uyuşturucu müptelası ve Türkçe Rap'i rezil eden insanlar ve bunlara dinleyicilerin destek vermesi üzücü. Bir de çıkıp Ceza'dan iyiyiz demeleri yok mu bunlar insanları salak yerine koyuyor.

Uyuşturucu kullanmayı "normal" gösteren Ezhel,
Çoluk çocuğa hecelemeyi öğreten BEN FE RO KİNG KONG.
M. Jane M Jane diye inleyen elemanlara süper bir diss.

Türkçe Rap'in namusunu temizledi resmen. Saçma sapan uyuşturucunun etkisini anlatan, saçmalayan müzikten bıktım. Zaten yabancı TRAP dinliyorum. Ama bu Norm, baya dağıttı herkesi. Lololo bile çöp. Tekrar açıp dinlemedim bile.

Normalde Norm'u fazla sevmesemde gayet haklı şuan Türkçe Rap'i destekliyoruz çok iyiyiz diyen insanlar uyuşturucu müptelası ve Türkçe Rap'i rezil eden insanlar ve bunlara dinleyicilerin destek vermesi üzücü. Bir de çıkıp Ceza'dan iyiyiz demeleri yok mu bunlar insanları salak yerine koyuyor.
Ezhel de ben de Ceza'dan iyiyiz diyen Khontkar'dan bahsediyorsun değil mi? Onu takmıyorum bile. O içsin otunu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı