Norm Ender-Mekanın Sahibi

Trap yaptığı kısımda kameranın ayaklar altında olması güzel bir detaydı. Ezhel'e ''Bizde küvet yok duşakabin'' derken ayakta öperiz demiş. Gangsta takılmaya, özgürlük deyip uyuşmaya falan da iyi göndermeler var. Fero'ya başlarken keltoş, bitirirken sülalen için demesi muazzam. Birbirlerinin kariyerlerini karşılaştırmakla hiç uğraşmayacağım, diss'e bakarım. Norm, Hip Hop'ın üzerindeki kırıntıları iyi silkmiş.

Seside çok güzel.

Şarkı ve göndermeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Trap piyasasını bitiren şarkı.

Bende ama keşke bitirse.
Şanışer'de Trap yapıyor ama güzel yapıyor ben şarkının tarzına değil bana geçirmek istediklerine bakıyorum. Bu yüzden Ben Fero, Ezhel, Ceg gibi insanları değil Saian, Şanışer, Sokrat, Contra ve K"st (ismi aklıma gelmeyenlerden özür diliyorum) gibi sanatçıları dinliyorum.

Mekanın sahibi diyorsunuz da mekanın sahibi mekanda durur 2 yılda bir şarkı yapıp bu havalara girmek bence doğru değil. Adam uzun yıllardır şarkı yapıyor ona karşı bir sıkıntım yok ama az önce söylediğim durum can sıkıcı.

Şanışer'de Trap yapıyor ama güzel yapıyor ben şarkının tarzına değil bana geçirmek istediklerine bakıyorum. Bu yüzden Ben Fero, Ezhel, Ceg gibi insanları değil Saian, Şanışer, Sokrat, Contra ve K"st (ismi aklıma gelmeyenlerden özür diliyorum) gibi sanatçıları dinliyorum.
Şanışer tam olarak trap yapmıyor. Zaten orada belirtmek istediğim mumble tarzı olanlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı