Norm Ender Neden Sevilmiyor?

Öncelikle konuyu beğendim. Norm Enderi Alayına diss şarkısından beri dinleyen birisiyim. Son 5 yılda sadece 1 albüm yaptı ve az şarkı yaptı bu onu diğer dinleyicilerin gözünde Wack Mc olarak kaldı. Konu Kilite Pop demek yanlış. Şarkıda güzel göndermeler var. Enderin sadece o Mekanın Sahibindeki gibi bir şarkı yapmadığı için sevilmedi. Ben seviyorum herkesin kendi zevki.

Öncelikle konuyu beğendim. Norm Enderi Alayına diss şarkısından beri dinleyen birisiyim. Son 5 yılda sadece 1 albüm yaptı ve az şarkı yaptı bu onu diğer dinleyicilerin gözünde Wack Mc olarak kaldı. Konu Kilite Pop demek yanlış. Şarkıda güzel göndermeler var. Enderin sadece o Mekanın Sahibindeki gibi bir şarkı yapmadığı için sevilmedi. Ben seviyorum herkesin kendi zevki.
Hocam bu piyasada albüm yapılmaz. Kaset zamanları biteli çok oldu. Az şarkı yapması, bence de büyük hata ama anlamadığım nokta: Neden Joker, Allame, Fuat, Sagopa, Ceza; Norm'u sevmiyor.

Eksik etek şarkısı yüzünden diyeceğim ama çoğu rapçi eksik eteğin ekmeğini yedi mesela joker sagopa ceza Hidra delaredo ve daha birçok kişi. Bu arada Norm Ender'i severek dinlerim.

2007 de sevilmiyordu.
Çünkü ceza fuat sago aklına gelırse disslemişti.

Üsküdar mı lan biraz akıllanın.
O merdivenle de...kıme tırmanın.

Yukarıdakı örnekte görüldüğü gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı