düğünlerde olan orglardan mı?
Yarım ağırlıklı, tam ağırlıklı tuş muhabbeti var. Piyanolarda tam ağırlıklı oluyor sanırım. Tuşe ve tuş kalitesi olarak etkiler yani. Orgda tuş hassasiyeti yok diyenler de var ama 100 bin liralık orglarda bunun olmaması çok mümkün gelmiyor bana.
Tam ağırlıklı 88 tuş midi klavye de bakabilirsiniz bilgisayara bağlarım derseniz
İşte oradan hesaplayın, org diye kast ettikleri şey o fiyatlardaki orglarsa ve tuş hassasiyeti yoksa makul olanlar iyice içine doğru tadı kaçarHocam ben maksat fiyat düşük olsun demişim siz 100.000 TL falan diyorsunuz![]()
İşte oradan hesaplayın, org diye kast ettikleri şey o fiyatlardaki orglarsa ve tuş hassasiyeti yoksa makul olanlar iyice içine doğru tadı kaçar
Yarı ağırlıklı midi kullanıyorum hissiyatı fena değil ama piyano hassasiyetinde de olmadığı kesin. Ucuz elektrikli piyanonun da çok iyi olacağını sanmıyorum mesela. Bence en mantıklısı gidip denemek, gitar gibi değil zaten az buçuk tuşlara iyi kötü bastığınızda anlayabiliyorsunuz bir klavyenin kalitesini.
malesef hiç bilgim yok org hakkında. genel kullanım amaçları piyano gibi de değil onların, aradığınız gibi bir inceleme bulabilir misiniz bilmiyorumÖnerebileceğiniz org var mı acaba çeşitli modeller buldum da nasıl bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.