Normal FPS'de takılma hissedilmesi

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
Merhaba iyi forumlar öncelikle, imzamdaki sistemi kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla biraz O.C yaptım hem ekran kartına hemde işlemciye, bu sayede Fallout4'ü full HD'de high'ta oynayabiliyorum ve MSI Afterburner ile FPS'e baktığımda 35-45 arasında FPS alıyorum fakat gözüme oyun sürekli takılıyormuş gibi geliyor. Sanki 20 25 FPS'te oynuyormuş gibi hissediyorum. Fakat 40 FPS'te oynuyorum.
Muhtemelen freesync destekli bir monitör almam gerekiyor fakat başka bir çözüm yolu var mıdır bu işin sizin bildiğiniz ?
Cevaplar için peşinen teşekkür ederim, kolay gelsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hacı inan aynı hisleri paylaşıyoruz. Oyunu 100 FPSde oynuyorum ve sanki kasıyormuş gibi geliyor. Counter strike 2.5 oynuyorum. 299 FPSde oynuyorum, fps 295 oldumu sanki oyun kasıyormuş gibi hissediyorum. Bu gerçekten bir takıntı sanırım.

Vallahi yeni şeyler öğrendikçe ve bunların kendi sisteminde olmadığını görünce psikolojik olarak fps'ler yerlerde sürünüyor :))

Bu zamana kadar freesync nedir , monitörle ekran kartı oturup neden muhabbet eder tarzı konularda bilgim yokken ne güzel 45 fps'de oynuyordum, bi öğrendim şu muhabbeti indi fps 20'ye :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı