Normal GTA V'i Premium yapmak mümkün mü?

İşletim sistemi
Windows 10

Critox

Kilopat
Dostlar biliyorsunuz ki yakın zamanda GTA V Premium Edition Epic Games üzerinden bedava sunuldu. Bende zaten Steam versiyonu vardı fakat standart GTA idi. Premium Edition'u indirmeden standart GTA'yı Premium'a çevirebilmek mümkün mü acaba?

Dostlar biliyorsunuz ki yakın zamanda GTA V Premium Edition Epic Games üzerinden bedava sunuldu. Bende zaten Steam versiyonu vardı fakat standart GTA idi. Premium Edition'u indirmeden standart GTA'yı Premium'a çevirebilmek mümkün mü acaba?
Epic'teki Premium'dan faydalanamazsın Steam hesabında. Premium özelliklerinden faydalanmak istersen 40 liraya Criminal Starter Pack DLC'sini alabilirsin.

Premium Edition'da daha değerli şeyler var. Steam üzerinden yeni bir Rockstar hesabı ile olur mu yani?
Yeni Rockstar hesabıyla yaparsın ama Steam hesabında zaten GTA varsa Steam'i bağlayamazsın yenisine. Biraz oynayıp para kastıysan çok da değerli şeyler değil aslında, starter pack tarzı bir şey.

Premium Edition'da daha değerli şeyler var. Steam üzerinden yeni bir Rockstar hesabı ile olur mu yani?

Değerli gördüğün çoğu şey çöp. Bir bunker veriyor ta şehrin öbür ucunda, satış ve supply yaparken hem tehlikeli oluyor hem de zaman harcıyorsun. İyi verdiği MC club için olan sahte para yeri sadece. Sahte belge yeri de çok uzakta, şuan aklıma gelenleri yazıyorum çünkü çoğunun yerini değiştirdim.

Değerli gördüğün çoğu şey çöp. Bir bunker veriyor ta şehrin öbür ucunda, satış ve supply yaparken hem tehlikeli oluyor hem de zaman harcıyorsun. İyi verdiği MC club için olan sahte para yeri sadece. Sahte belge yeri de çok uzakta, şuan aklıma gelenleri yazıyorum çünkü çoğunun yerini değiştirdim.
Bu konuyu çok merak ediyordum. Steam açıp indirmek daha nasip olmadı. Premium içerikleri satabiliyor muyuz? Sonsuza dek şehrin ucunda iş yapmak istemiyorum. Bir tane olsun temiz olsun. :D

Bu konuyu çok merak ediyordum. Steam açıp indirmek daha nasip olmadı. Premium içerikleri satabiliyor muyuz? Sonsuza dek şehrin ucunda iş yapmak istemiyorum. Bir tane olsun temiz olsun. :D
Aynı türden yapı alırken (mesela ev alırken evi, bunker alırken bunkerı) yarı fiyatına takas edebiliyorsunuz. Tabi harcadığınız fiyata bakıyor, mesela hediye gelen bir arabayı satarken (veya hediye gelen bir evi vs. takas ederken) $0 gösteriyor. Bu starting packte verdiklerinde de öyle mi olur bilmem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı