Normal klavye vs mekanik klavye

Hasan fd

Hectopat
Düz bir klavyem vardı bozuldu bazı tuşları çalışıyor bazıları gidik 20 TL'ye almıştım pederle konuşup mekanik klavye alacağım. Sizce mekanik klavyeyle düz klavyenin rekabetçi oyunlarda bir farkı olur mu? Peek vs.

Günümüzde üretilen membran klavyelerin çoğu mekanik hisli gibi. Bütçe yoksa alınabilir fakat ben mekanik klavye almanızı öneririm.

Düz bir klavyem vardı bozuldu bazı tuşları çalışıyor bazıları gidik 20 TL'ye almıştım pederle konuşup mekanik klavye alacağım. Sizce mekanik klavyeyle düz klavyenin rekabetçi oyunlarda bir farkı olur mu? Peek vs.

Herhangi bir farkı olmaz sadece Anti-Ghosting, ms gibi şeyler oyununuzu etkiler fakat hissiyat ve ses olarak mekanik tavsiye ederim özellikle Red switchh benim için çok iyi.

Almıycağım zaten mekanik hisli bir farkı var mı diye soruyorum.
Gerçek mekanik klavye daha sesli, daha iyi hisli, daha dayanıklı ve daha pahalı olur. Yine de ben bir klavyeye 600-1200 lira verme taraftarı değilim. Zamanında Masterkeys Lite L almıştım mekanik hisli olarak, şu an 250-300 liraya denk geliyor sayılır.

Eger butce az ise membran klavye alinmali. Gidipte oetemu Switch'li mekanik klavye alinacagina kaliteli membran klavye almak daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı