Normal kullanım için laptop önerisi

Bütçe
Fiyat konusunda ise bu bilgisayara yakın olursa sevinirim.

Emre Doğukan

Hectopat
Yer
Kayseri
Bir akrabam için laptop bakıyorumda oyun vs oynamıyor ağırlıkta Google Word veresiye tarzı uygulamaları kullanıyor. Vatan veya mediamarkta olması daha iyi olur deneyip alması için. Vatan da şu laptopbu buldum yeni nesil u serileri ile aram pek olmadığı için pek bir fikrim yok, bu laptopbu kullanan filan varsa artılarını ve eksilerini söylerse sevinirim.
Artı olarak minimum 15.6 inç, klavyede aydınlatma ve numlock mevcut olmasını istedi.

Son düzenleme:
Mesele oyun oynamak değil. ileriye yönelik bir düşüncesi var ise ekran kartı olan bir laptop alması daha iyi olur. 2. el satması kolaylaşır. Akraban oyun oynamıyor ama çoluk çocukta pc başına oturunca bir iki bişeler oynasın canım aşağı yukarı aynı fiyatları vereceksiniz. Ayrıca hiç bir kurumu zencide etmek veya kötülemek niyetim yok ama vatan computer ürünlere fazla kâr oranı koyarak satıyor. Bu fiyat politikası yüzünden yakın zamanda iflas edip kapanacağını düşünmektedir. Veya CEO nun istifa zamanı gelmiş olabilir.

Mesele oyun oynamak değil. İleriye yönelik bir düşüncesi var ise ekran kartı olan bir laptop alması daha iyi olur. 2. el satması kolaylaşır. Akraban oyun oynamıyor ama çoluk çocukta PC başına oturunca bir iki bir şeyler oynasın canım aşağı yukarı aynı fiyatları vereceksiniz. Ayrıca hiçbir kurumu zencide etmek veya kötülemek niyetim yok ama Vatan Computer ürünlere fazla kâr oranı koyarak satıyor. Bu fiyat politikası yüzünden yakın zamanda iflas edip kapanacağını düşünmektedir. Veya CEO'nun istifa zamanı gelmiş olabilir.

Attığınız bilgisayarında fiyatı iyimiş aynen, şahsen bende internetten alma tarafındayım fakat vatan veya MediaMarkt dememin sebebi deneyip alması için, kendisinin yaşıda var o nedenle görüp alması en sıhatlisi bu diye düşündüm. İnternettede aynı bilgisayara baktım bu fiyatta hatta N11 ve Hepsiburada'da daha pahalı nedense. Çocuğu filan büyükde torunu var oyun oynayacaklarınıda sanmam bilgisayar dükkanda duracak. 2.ellere baktık onlarda ideali 10-12 bin TL o parayı vermektense sıfır daha mantıklı geldi bana.
Yine de teşekkür ederim.

Huawei Matebook.
Lenovo IdeaPad serilerine bakabilirsin tam bir günlük kullanım bilgisayarları orta ve ucuz segmentine bakabilirsin.

Huawei Matebook'ları ben de biliyorum güzel bilgisayarlar fakat fiyatları yüksek. Lenovo'nun birçok ürününü kullanmışlığım var ama Intel 9.nesil üstü hakkında hiç deneyimim olmadı :D.

Attığınız bilgisayarında fiyatı iyimiş aynen, şahsen bende internetten alma tarafındayım fakat vatan veya MediaMarkt dememin sebebi deneyip alması için, kendisinin yaşıda var o nedenle görüp alması en sıhatlisi bu diye düşündüm. İnternettede aynı bilgisayara baktım bu fiyatta hatta N11 ve Hepsiburada'da daha pahalı nedense. Çocuğu filan büyükde torunu var oyun oynayacaklarınıda sanmam bilgisayar dükkanda duracak. 2.ellere baktık onlarda ideali 10-12 bin TL o parayı vermektense sıfır daha mantıklı geldi bana.
Yine de teşekkür ederim.

Huawei Matebook'ları ben de biliyorum güzel bilgisayarlar fakat fiyatları yüksek. Lenovo'nun birçok ürününü kullanmışlığım var ama Intel 9.nesil üstü hakkında hiç deneyimim olmadı :D.

Ben Huawei kullanıyorum Lenovo Thinkpad'ler çok hoşuma gidiyor ama ideal ofis ve günlük işlerimi rahatlıkla hallediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı