Otomatik onu kullanıyorsunuz zaten.
Ayrıca bir soru olarak soruyorum; dizüstü PC'ler standart olarak oyun vb şeyler dışında zaten dahili kartı kullanmıyor mu?
Tam ben sorduğum sırada yanıtladınız. Teşekkürler.
Brave tarayıcısında otomatik olarak harici ekran kartını kullanmıştı.Otomatik onu kullanıyorsunuz zaten.
Aslında bunu sormak istemiştim. Şarjda kullanıyorum genelde. İnternet tarayıcısında vs. harici ekran kartı kullanmak bilgisayara herhangi bir zarar verir mi?@KnifeRex Şarja takılı oynuyorsanız hayır, harici kullanın. Ama şarja takılı değilse dahili kartı kullanın.
Hayır herhangi bir zarar vermez. Daha hızlı olur, ama şarjın çabuk biter.Aslında bunu sormak istemiştim. Şarjda kullanıyorum genelde. İnternet tarayıcısında vs. harici ekran kartı kullanmak bilgisayara herhangi bir zarar verir mi?
Brave'de harici ekran kartı kullanılıyor evet. Yeri gelince avantajlı ama yeri gelince avantajsız.Brave tarayıcısında otomatik olarak harici ekran kartını kullanmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.