Normal spor salonu ile lüks spor salonunun arasındaki fark nedir?

Lüks salonlara erkek arayan kızlar kız arayan erkekler gelir ciddi antrenman yapan olmaz herkesin elinde telefon lay lay lom yapar mahalle salonunda ise harbi bodyciler gelir abiler gelir insanlar antrenman yapar birbirlerine yardım eder destek atar spor salonu dediğin yer mahalle salonlarıdır lüks salonlar spor salonu falan değildir.

Hiçbir şey anlamadım ama şunu diyeyim, lüks spor salonunun tek olayı aylık 500 TL anca verebilenlerle değil 2000 TL verebilenlerle aynı ortamda spor yapıyorsun. Tabi imkanları da daha iyidir ama para yağmıyorsa her türlü ucuz salonu tercih ederim çünkü bir şeyin pahalı olması onu iyi yapmaz.

Lüks salonlara erkek arayan kızlar kız arayan erkekler gelir ciddi antrenman yapan olmaz herkesin elinde telefon lay lay lom yapar mahalle salonunda ise harbi bodyciler gelir abiler gelir insanlar antrenman yapar birbirlerine yardım eder destek atar spor salonu dediğin yer mahalle salonlarıdır lüks salonlar spor salonu falan değildir.
İşte bu be, fitness konularının kralı.

İşte bu be, fitness konularının kralı.

Teşekkürler hocam zamanında spora ilk başladığımda bilgisizdim hoca yoktu yol gösteren olmadı 2 veya 3 aylıkken steroidlileri görüp ben neden böyle değilim diye antrenman çıkışı parkta oturup ağamıştım internette 3 aylık değişim diye cbum gibi insanları koyanlara hep inanmıştım hatta o zaman steroid kullanmayı bile düşündüm sonradan zamanla gerçekleri anladım araştırdım ve kendime yemin ettim spor konusunda herkesi doğru bilgilendireceğim bana sorulan her sorulara gerçek cevap vereceğim diye o yüzden bu formda da hep doğruları konuşmaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı