Çözüldü Normal Windows'tan Ghost Spectre'ye geçerken dosyalar nasıl silinmeden geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bor4n

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7735HS
RTX 4060 8GB
16GB RAM
512GB SSD
144hz
Öncelikle selam,
Windows'a virüs bulaştı diye düşünüyorum ya da sistem dosyaları bozuldu, bilgisayar garipleşti. Ben Ghost Spectre'ye geçmeyi düşünüyorum (Win Defender vs. yok, biliyorum). Şimdi bilgisayardaki dosyalara zarar vermeden sadece Windows'u kaldırıp başka Windows yüklemek mümkün mü? Sanırım ondan sonra bilgisayar normalleşecek. Dediğim gibi mavi ekran hataları alıyorum. Bilgisayar geç açılıyor, bazen takılıp kalıyor ve temiz kurulum yaparsam PC'de 350 GB'lık oyun var. O oyunları geri indiremem, Wi-Fi sıkıntım var. İnternetim yok, şu anda Mobil'den bağlanıyorum.

Çözüm
Peki deneyeceğım olursa yazarım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradığım şeyi buldum teşekkürler yardım edenlere.
Eki Görüntüle 2066227
ve evet onunla alakası yokmuş bir çok kişide aynıymış.

tamam çok teşekkür ederim
Paragon Partition Manager ile denedin mi

Eki Görüntüle 2066227
ve evet onunla alakası yokmuş bir çok kişide aynıymış.

tamam çok teşekkür ederim
Paragon Partiton Manager ile yeni birim oluştur sonra Windowsun kendi kısmından harf ata oraya Windows kurulumunu yap başka bir yöntem bulamadın ben dosyalar kaybolmadan kurabileceğin

Peki deneyeceğım olursa yazarım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradığım şeyi buldum teşekkürler yardım edenlere.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı