Nort bayou f80 monitör kolu 32 inç monitör için kullanılabilir mi ?

Arkadaşlar north bayou'dan monitör kolu bakıyorum. Aklıma takılan bir şey var. Mesela F80 modelinde 17-30 inç arası destekler diye yazmışlar. Fakat yorumlarda bu kolu alan kişilerden bazıları 32 inç monitörü de bu kola takmışlar. Peki madem takılabiliyordu neden ürünün yanına 17-30 inç diye yazıyorlar ? Ben 31.5 inç monitör alacam ve monitör kolu olarak f80'i alsam sıkıntı yaşamam dimi ?

Alacağım monitör : ROG Swift OLED PG32UCDM | Gaming monitors|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye

Almak istediğim monitör kolu : Ergoflex Nb Ergonomic Nb F80 17-30" Amortisörlü Monitör Kolu 2-9 Kg Monitör Standı Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

"Monitörün 9kg yi geçmemesi ve Max 30 inç olması gerekiyor" yazmış satıcı. Yani kullanamayabilirsin.

Hocam 9 kiloyu geçmiyor da 30 inç mevzusuna kafam takıldı. Yorumlarda bazı kişiler taktığına göre demek ki takılabiliyor diye düşündüm. Gözümden kaçan bir şey mi var acaba?

Evet yorumlarda 32 inç takıp kullananlar olmuş hocam o zaman problem olmaz. Baktınız monitöre uymuyor iade edersiniz.

Evet yorumlarda 32 inç takıp kullananlar olmuş hocam o zaman problem olmaz. Baktınız monitöre uymuyor iade edersiniz.
Hocam son olarak şu ağırlık konusunda da bir sorum olacaktı. Monitörün sitesine girip siz de kontrol eder misiniz rica etsem ? Linkini konu detayına attım. Siteye girince teknik özellikler kısmında aşağılarda ağırlık bölümü var. Oraya baktığımda 3 çeşit ağırlık yazıyor. Siz de bir bakar mısınız ?

Hocam son olarak şu ağırlık konusunda da bir sorum olacaktı. Monitörün sitesine girip siz de kontrol eder misiniz rica etsem? Linkini konu detayına attım. Siteye girince teknik özellikler kısmında aşağılarda ağırlık bölümü var. Oraya baktığımda 3 çeşit ağırlık yazıyor. Siz de bir bakar mısınız?

Stant ile birlikte net ağırlık: 8.8 kg yazıyor hocam. Brüt ağırlık dediği ürün ağırlığı ve ambalaj ağırlığının toplamı oluyor. Size gelen kutusuyla birlikte ağırlığını söylüyor.

Kendi stantını çıkarmayacak mıyım? Stantsız net ağırlık 6 kg yazıyor yani o kısma dikkat etmeyecek miyim hocam?

Evet stantsız kullanacağın için 6kg oluyor oraya bakacaksın sen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı