Alınmaz hocam.Nort Shield adlı bir markadan klavye almak istiyorum. Ama çok alıcısı olmadığından dolayı alınır mı? Bilmiyorum.
Tabii açıklayayım. Bu tarz klavyelerin tasarımları vs. güzel oluyor ve insanı cezbediyor ama donanım olarak kalitesiz olduğu için uzun ömürlü olmuyor. Mesela, bahsettiğiniz klavyede hangi switchin kullanıldığını bilmiyoruz, ama muhtemelen kalitesiz bir switch ve dolayısıyla bir süre kullandıktan sonra bazı tuşlarda çift tıklama, yay sesi, ya da direkt hiç çalışmama gibi sorunlar çıkması çok yüksek bir ihtimal. E bir de hotswap özelliği olmadığından dolayı bir switch bozulduğunda değiştirilemeyecek, ortalama bir kullanıcı da lehim vs. yapmayı bilmediği ya da uğraşmak istemediği için yeni bir klavye almak zorunda kalacak. Belki keycaps materyali kalitesiz olduğu için keycaps kırılacak. Bütçeniz ve boyut tercihiniz doğrultusunda daha iyi bir klavye bulunabilir.Hocam sebebi nedir acaba alınmamasının çok merak ediyorum çünkü o fiyata öyle bir klavye görmedim 1K gibi bütçem var ne almam gerek bilmiyorum çok arada kaldım.
Tabii açıklayayım. Bu tarz klavyelerin tasarımları vs. güzel oluyor ve insanı cezbediyor ama donanım olarak kalitesiz olduğu için uzun ömürlü olmuyor. Mesela, bahsettiğiniz klavyede hangi switchin kullanıldığını bilmiyoruz, ama muhtemelen kalitesiz bir switch ve dolayısıyla bir süre kullandıktan sonra bazı tuşlarda çift tıklama, yay sesi, ya da direkt hiç çalışmama gibi sorunlar çıkması çok yüksek bir ihtimal. E bir de hotswap özelliği olmadığından dolayı bir switch bozulduğunda değiştirilemeyecek, ortalama bir kullanıcı da lehim vs. yapmayı bilmediği ya da uğraşmak istemediği için yeni bir klavye almak zorunda kalacak. Belki keycaps materyali kalitesiz olduğu için keycaps kırılacak. Bütçeniz ve boyut tercihiniz doğrultusunda daha iyi bir klavye bulunabilir.
Klavye boyutlarını buradan inceleyebilirsiniz: https://www.pinterest.jp/pin/a-guide-i-made-on-keyboard-sizes--640214903290650054/
Tabii açıklayayım. Bu tarz klavyelerin tasarımları vs. güzel oluyor ve insanı cezbediyor ama donanım olarak kalitesiz olduğu için uzun ömürlü olmuyor. Mesela, bahsettiğiniz klavyede hangi switchin kullanıldığını bilmiyoruz, ama muhtemelen kalitesiz bir switch ve dolayısıyla bir süre kullandıktan sonra bazı tuşlarda çift tıklama, yay sesi, ya da direkt hiç çalışmama gibi sorunlar çıkması çok yüksek bir ihtimal. E bir de hotswap özelliği olmadığından dolayı bir switch bozulduğunda değiştirilemeyecek, ortalama bir kullanıcı da lehim vs. yapmayı bilmediği ya da uğraşmak istemediği için yeni bir klavye almak zorunda kalacak. Belki keycaps materyali kalitesiz olduğu için keycaps kırılacak. Bütçeniz ve boyut tercihiniz doğrultusunda daha iyi bir klavye bulunabilir.
Klavye boyutlarını buradan inceleyebilirsiniz: https://www.pinterest.jp/pin/a-guide-i-made-on-keyboard-sizes--640214903290650054/
Hocam siz markayı tanımadan araştırmadan konuşmuşsunuz sanırım , ben bizzat kendileri ile görüştüm floryada yaşıyorum ürün 2 yıl garantili üründe herhangi bir sorun karşısında anında para iadesi veya değişim garantili , aynı zamanda web sitelerindede araştırmadığınızı düşünüyorum , çünkü hiçbir north ürünü değer kaybetmiyor , ister 3 yıl ister 10 yıl sonra north ürününü geri verip 5-50 usd değerinde para geri alıyorsunuz adamlar kendisine bu kadar güveniyor, ürün zaten tüm listelerde trend olmuş 1 numara olmuş bugün en baba internet cafeler , csgo ve valorantta 2 e spor takımı steelseries yerine bu markanın ürünlerini kullanıyor , kimsenin avukatı değilimde iyi ye iyi kötüye kötü diyin yazık insanların ekmek parasıyla oynamayın
Maalesef yok hocam. Bu bütçede istekleriniz doğrultusunda alınabilecek bir ürün bulamadım. Belki 2. el E-YOOSO Z94 bakılabilir.. Başka arkadaşlar belki yardımcı olabilirler.Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Herhangi bir öneriniz var mıdır acaba? 65%-100% arası.
Hocam konuşmanın ss ini instadan adamlara attım, aşağıdaki cevabı verdiYasaya göre bütün klavyelerde minimum 2 yıl garanti olmak zorunda. Bir sorun olursa da tabii ki arkasında durmak zorunda firma. Değer kaybetmeme olayı güzelmiş onu beğendim. Metal üst plaka ve çıkarilabilir Type-C kablo olması da gayet güzel fakat North ürününe çok güveniyorsa hangi switchleri kullandığını da yazsın sitesinde. Klavyenin sadece Blue switch seçeneği olması da bence büyük bir eksi. Kimsenin ekmek parasıyla oynamak istemem tabii ki, ama ben olsam bu klavyeyi satın almam, dolayısıyla konu sahibi arkadaşa da almaması gerektiğini söyledim.
Hocam konuşmanın SS ini Instagram'dan adamlara attım, aşağıdaki cevabı verdi.
Garanti süresi ve müşteri memnuniyeti konularında sağladığımız güvenceyi vurguladığınız için memnuniyet duyduk. Ürünlerimizde kullanılan switchler hakkında bilgi vermek konusunda geri bildiriminizi dikkate alacağız ve web sitemizde bu bilgiyi daha açık bir şekilde sunacağız. Ayrıca, klavye modellerimizin çeşitliliğini artırmak ve kullanıcı tercihlerine daha fazla seçenek sunmak adına sürekli olarak çalışmalar yapıyoruz. Çok yakında Türkiye'de stoklar genişleyecek
Geri bildiriminiz, geliştirme süreçlerimizde bize yardımcı oluyor. Başka bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey varsa, lütfen bize 7 24 ulaşın![]()
Aynen kanka bir laf var deveye diken bize s. En yaranıyordevam bu kafayla 10 sene sonra görüşürüz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.