Nort Shield klavye alınır mı?

Bütçe
1250
Nort Shield adlı bir markadan klavye almak istiyorum. Ama çok alıcısı olmadığından dolayı alınır mı? Bilmiyorum.
Ben aldım memnunum. Bu fiyata daha iyisini bulmak imkansız.

İlk aldıgımda cok memnundum yorumumuda yapmıstım cok hosuma gittigi icin fakat bir süre kullandıktan sonra keşke sizin forumunuzu daha önceden görseydim dedim. alalı çok olmadı ve a tuşundan çok bariz yay sesi geliyor ve gerçekten çok tilt bir ses. Almayın aldırmayın dostlar kullanıcı tavsiyesi :)

İlk aldıgımda cok memnundum yorumumuda yapmıstım cok hosuma gittigi icin fakat bir süre kullandıktan sonra keşke sizin forumunuzu daha önceden görseydim dedim. alalı çok olmadı ve a tuşundan çok bariz yay sesi geliyor ve gerçekten çok tilt bir ses. Almayın aldırmayın dostlar kullanıcı tavsiyesi :)
etiketi tutele atacaktım yanlış olmuş bilgin olsun @Tutel

etiketi tutele atacaktım yanlış olmuş bilgin olsun @Tutel
yok tutele atmayacakmışım kivikiviye atacakmışım pardon tekrardan :D @kivikivi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı