North Bayou NB F80 alınır mı?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
NB F80 en popüler monitör standı markasıdır. Kalitesi de popülerliği kadar var. Bizzat beyazını kendim kullanıyorum. Masada epey bir alanım oldu ve kullanış ve görünüş açısından güzel gözüküyor.

Açıkçası aldıktan sonra yorum yapmanın pek bir faydası yok, senin gelince kendine göre deneyimleyip bir sonuca varman daha net bir fikir oluşturacaktır kafanda ama ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Herhangi bir sarsıntısı, güvensizliği, monitörü sağlam değilmiş gibi tutma hissiyatı vs yok. Masaya sapasağlam tutunuyor ve monitör gayet sabit bir şekilde duruyor. Ayrıca içerisinden de kurulun için alyanları ve tornavidalarına kadar çıkıyor. Tavsiye ederim.

NB F80 en popüler monitör standı markasıdır. Kalitesi de popülelerliği kadar. Bizzat beyazını kendim kullanıyorum. Masada epey bir alanım oldu ve kullanış ve görünüş açısından güzel gözüküyor.
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. 27" ve 24" monitörlerimde 2 adet mevcut hiçbir sorun yaşamadım. Her ikisi de hala ilk günkü gibi çalışıyor hocam. Monitör standlarında alabileceğin en iyi markalardan biri.
Çok saolun. Fiyat uygunmu sizce?

Açıkçası aldıktan sonra yorum yapmanın pek bir faydası yok, senin gelince kendine göre deneyimleyip bir sonuca varman daha net bir fikir oluşturacaktır kafanda ama ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Herhangi bir sarsıntısı, güvensizliği, monitörü sağlam değilmiş gibi tutma hissiyatı vs yok. Masaya sapasağlam tutunuyor ve monitör gayet sabit bir şekilde duruyor. Ayrıca içerisinden de kurulun için alyanları ve tornavidalarına kadar çıkıyor. Tavsiye ederim.
Ben zaten kaliteden eminim. Araştırarak aldım. 2. el NB F80 alınır mı? bu konudaki link ile ani kararla sıfırını aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı