North Ragnarok fare nasıldır?

ceyhunemre

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A620M-E / R7 7700 / 32 GB Kingston 5200MHz / RX 6600 / 2 TB HDD 7200RPM
İyi Sosyaller dostlar. Blender'da tasarım yapan biriyim ve çok fazla orta tekerin tuşunu kullanmaktayım. Aynı zamanda oynadığım oyunlarda orta tekerin tuşunu kullandığım için mevcut faremin tuşu bozuldu. Yeni bir fare arayışındayım.

Fiyat performans olarak PMW3389 sensöre sahip şu ürünü buldum F/P.
(North Ragnarok RGB 12.800 DPI 400 IPS 50G Profesyonel Makrolu Gaming Oyuncu Mouse)

Daha önce markanın ürünlerini kullanan var mı? Almak için ben ikna oldum alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller dostlar. Blender'da tasarım yapan biriyim ve çok fazla orta tekerin tuşunu kullanmaktayım. Aynı zamanda oynadığım oyunlarda orta tekerin tuşunu kullandığım için mevcut faremin tuşu bozuldu. Yeni bir fare arayışındayım.

(North Ragnarok RGB 12.800 DPI 400 IPS 50G Profesyonel Makrolu Gaming Oyuncu Mouse)

Daha önce markanın ürünlerini kullanan var mı? Almak için ben ikna oldum alacağım.
Önermem rezil bir marka. Bütçe nedir?

Bütçe?

Ne için rezil diyorsunuz fazla tanınan ve kullanılan bir marka değil. Fazla bir yorum bulamadım hakkında internette.

Bütçem 1000 TL kadar avuç içim ve parmaklarım geniş orta büyük/büyük bir mouse arıyorum. Avuç içi ortapediyi bozmadan yüksek olursa da olur.

Aslında reklamlar sayesinde tanınan bir marka. Mousesini hic gozumle gormedim ama klavyesini gordum kalitesi yazilimi switchleri rezaletti. Çift tıklama sorunu üst üste 2 klavyesinde olmustu bir arkadasimda. Mousesininde farkli oldugunu dusunmuyorum. Muhattap bile bulamiyorsun sorunlarda buda apayri mesele.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı