Belki tartışmanda doğrusun lakin bu kısma anca gülerim. Özellikle birini tutarken BitDefender ve Kaspersky kullananları aptal yerine koyar gibi yazmanızda cabası. Norton'un sunduğu özellikler ile Kaspersky'ın sunduğu özellikler (temel) ve sistem yükü neredeyse aynı. Eğer sizin dediğiniz gibi içerik yelpazesine göre en iyi av seçiliyorsa bende McAfee ile 360 Total der susarım.
( McAfee ile 360 Total kesinlikle bir öneri değildir. )
Norton virüsten temizlenme garantisi veriyor ve eğer ürün temizleyemezse paran iade diyor .
Norton en gelişmiş imza veritabanına sahip o yüzden listelerde birinci ikinci .
Norton karantina ve tespitte tartışmasız açık ara birinci .
Eset Kaspersky kullanan fabrika sahibi müşterilerim var hepsi rahatsız .
Norton e-postadan oradan buradan linke tıkladın uygulama açtın virüs bulaştı diyelim ben temizlerim diyor .
Temizleyemedim paranı iade ederim diyor .
Eset ve Kaspersky ise müşterilerime diyor ki !
Banane tıklamasaydın , hiç uğraşmam seninle diyor .
Not : Bitdefender'dan Norton'a 6 yıl önce göçmemin nedeni , Norton'un listelerde başı çekmesiydi .
Ve norton ile birlikte yıllardır hiçsorunsuz kullanıyorum .
Ürününe güvenmeyen ürününün arkasında durmayan ESET Kaspersky bence hiç savunulmaması gerekli .
Haklı bana kalırsa bu konuda, AV tespiti yapıyor, uyarıyor ve ona rağmen zararlı dosya çalıştırılıyorsa burada bir kasıt var. AV görevini yapmış, engellemiş, çalıştırma komutu kullanıcıya bağlı. AV'nin yapabileceği bir şey kalmıyor geriye.
O zaman ESET ve Kaspersky kullanmaya devam bu sayede siz ayda bir formatlarken ben yıllarca ilk günkü gibi kullanırım bilgisayarı .
Norton'da uyarıyor , Siliyor karantinaya alıyor her şeyi yapıyor . Ama diyor ki virüs bulaşırsa ve virüs silinmezse al paran iade diyor .
Norton'un yanına yaklaşamaz ürünler ESET ve Kaspersky .
Fabrika sahibi müşterilerimi kandıran bir kaç tane bilgisayarcı ESET Kaspersky belasına sürüklemiş bunları ; İllallah ediyorlar .
Sürekli internetten torrent oyunlar indiren akrabam var , Norton 360 Deluxe kurdum ona .
çocuk diyor ki : abi hiç virüs bulaştığını görmedim sisteme diyor .
Norton'un farkı ; ürününe çok güvenmesi ve hakikaten de virüs konusunda devrimsel teknolojileri olması .