Norton bilgisayarı kasar mı?

Normal bir şekilde kurdum. Diğerini kaldırıp kurduğumdan oldu heralde. Deneme sürümü 30 gün. O zaman 30 günde bir format mı atmamız lazım?
 
Hayır dediğim gibi kurduğunuz güvenlik yazılımlarını güvenli modda kendi kaldırma araçları ile kaldırın. Örneğin Norton'un kaldırma aracı ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/removal_tools/Norton_Removal_Tool.exe

1 aylık deneme amaçlı güvenlik yazılımı kurup sonra başka bir güvenlik yazılımını deneme amaçlı kurarsan olmaz zaten. Bir güvenlik yazılımı satın veya ücretsiz bir güvenlik yazılımı ile devam edin.

Bu kategoride tarama maçlı bir takım güvenlik yazılımları paylaştım. Örneğin Avira De-Cleaner ile belli aralıklarla tarama yapın. Mevcut güvenlik yazılımınızın kaçırdığını temizler.
 
Nasıl kuruyorsanız artık. Senelerdir kullanıyorum artık ve gram kasma yok Norton ile.

Ben 1.5 senedir MSI GT60 dominator pro 2pe-1034tr kullaniyorum ve icinden ücretsiz kullanımlı Norton internet security vardı ve lisans süresi bitince internetten tekrar satın alıp lisansladım. Ancak 2 haftadır bilgisayarım boşta iken oldukça zorlanmaya başlamıştı. Sebebinin nortondan kaynaklandığını buldum. Öyleki 16 GB Ram'in tamamını ve Hdd'yi aşırı yormaya başlamıştı. Çareyi Nortonu kaldırmakta buldum ve düzeldi. Norton ayarları da fayda vermemişti. Ne yapabilirim? Yeniden bilgisayarımı yüklesem mi diye düşünüyorum çünkü Norton gerçekten koruyordu...

Eski Norton İnternet Securityi sonunda tamamen kaldırabildim ve internet sitesinden yeniden indirip yükledim. Güncellemeleri de yapınca kasma sorunu ortadan kalktı. Umarım bir daha Norton kaynayklı kasma sorunu yaşamam...
 
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama yeni aldığım MSİ PC'de Norton LifeLock var. Kaldırayım mi yoksa hediye mi gelmiştir?
 
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama yeni aldığım MSİ PC'de Norton LifeLock var. Kaldırayım mi yoksa hediye mi gelmiştir?
Hediye olarak gelmiştir hocam (eğer lisans aktifse).
Kaynak tüketimi ve koruma bakımından gayet iyi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı