Norton Internet Security Hesaplar Eşleşmiyor Sorunu

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Gittigidiyor'dan 6 aylık NIS satın aldım. fotoğrafta görüldüğü gibi diyor. Satıcıya soruyorum diyorki "Bu Anahtarı Kullanın" seçeneğine basın aktiflenecektir diyor. Ama sanırım bu lisans başkası tarafından kullanılıyor. Sizce geri iade etmelimiyim? @BilgisayarKurdu @Recep Baltaş @Akif @Asım Demir @MF
Ekran Alıntısı.JPG

Symantec firması 6 aylık lisans satışı yapmaz. Sadece firmalara veya kişilere yönelik 6 aylık kampanyalar yapar. Satın aldığın lisans da kampanya lisansı. Bu lisansı farklı biri de kullanıp hesaba entegre etmiş.

İade edebiliyorsan edip paranı al. Norton'un kendi sitesi üzerinden veya bir teknoloji mağazasından satın al.

Symantec firması 6 aylık lisans satışı yapmaz. Sadece firmalara veya kişilere yönelik 6 aylık kampanyalar yapar. Satın aldığın lisans da kampanya lisansı. Bu lisansı farklı biri de kullanıp hesaba entegre etmiş.

İade edebiliyorsan edip paranı al. Norton'un kendi sitesi üzerinden veya bir teknoloji mağazasından satın al.
Ürünü artık aktifleştirdim. Bundan sonra 1 yıllık Norton'un kendi sitesi üzerinden veya bir teknoloji mağazasından satın alacağım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı