Norton kötü amaçlı indirme algılandı

Akinbey70

Decapat
Selam iyi akşamlar.
Witcher 3 mod kurduğum için en gerekli program script mergermiş fakat indirme engelleniyor güvenli mi bu script merger?
İndirme yaptığım site bu
Hangi VirusTotal sonucu doğru?
1.
2.

1666453217186.png

Hocam Norton kullanmamanızı öneririm kalitesiz. VirusTotal'e gelirsek birincide Malwarabytes direkt virüs dememiş ondan emin değilim.

Norton'a kalitesiz demek? Piyasanın en iyilerinden birisidir hocam, böyle diyecek biri değildiniz siz. Bu arada dosyalar güvenilir. False Positive oluşmuş gibi görünüyor. Norton'u kapatın derim. İndirme yaptığınız site güvenilir.

Selam iyi akşamlar.
Witcher 3 mod kurduğum için en gerekli program script mergermiş fakat indirme engelleniyor güvenli mi bu script merger?
İndirme yaptığım site bu
Hangi VirusTotal sonucu doğru?
1.
2.

Eki Görüntüle 1550748
İndirdiğin site güvenilirdir,False Positive olabilir,scrip merger'i de aynı siteden indirdin değil mi ?
Hocam Norton kullanmamanızı öneririm kalitesiz. VirusTotal'e gelirsek birincide Malwarabytes direkt virüs dememiş ondan emin değilim.
Norton gayet kaliteli bir A-V

Hop yine ben geldim hocam. Script Merger, dosya değişikliği yaptığı için virüs olarak algılanabilir ancak virüs diye düşünüyorum. O kadar kişi yüklemiş sonuçta. Ben daha zararını görmedim ve malwarebytes ile bilgisayarımı tarattığımda herhangi bir virüs algılanmadı.

İndirdiğin site güvenilirdir, false positive olabilir, scrip Merger'i de aynı siteden indirdin değil mi?

Evet doğru yerden indirdim Nexusmod'dan.
Muhtemelen bana da false positive gibi geldi 7Z olarak tarama yaptığında herhangi zararlı bir şey gözükmüyor ama tek script Merger'i tarattığımda zararlı olarak buluyor.

Av olarak Malwarebytes ve Kaspersky kullanıyorum Norton Edge uzantısı olarak eklemiştim.

Evet doğru yerden indirdim Nexusmod'dan.
Muhtemelen bana da false positive gibi geldi 7Z olarak tarama yaptığında herhangi zararlı bir şey gözükmüyor ama tek script Merger'i tarattığımda zararlı olarak buluyor.

Av olarak Malwarebytes ve Kaspersky kullanıyorum Norton Edge uzantısı olarak eklemiştim.

O kadar yük bindirmeye gerek yok hocam. Kaspersky ve eklentisini kullanın yeterli. 7Zip biçiminde barındırdığı dosyaları okuyamıyor olabileceğinden bulmamıştır. Güvenilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

O kadar yük bindirmeye gerek yok hocam. Kaspersky ve eklentisini kullanın yeterli. 7ZIP biçiminde barındırdığı dosyaları okuyamıyor olabileceğinden bulmamıştır. Güvenilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İyi sosyaller dilerim.

Teşekkürler yardımcı olan herkese bu tarz konularda fazla şüpheciyimdir :D Malwarebytes ile tarama yaptım sadece script Merger'i temiz çıktı false positive %99

Technopat Haberler

Geri
Yukarı