Daenerys
Femtopat
Daha fazla
1 hafta önce bilgisayarıma ben uyurken birileri tarafından girildi ve oyun hesaplarım çalındı, e posta adresim çalındı. Sonra ise bilgisayarıma bir şeyler yapıp dondurdular. Sonra direkt bilgisayarı sıfırladım, yeni Windows kurdum. Daha sonra oyun hesaplarımı aldım fakat e-postamı henüz alamadım. Tabii bilgisayarı sıfırladıktan sonra direkt gidip Norton Internet Security aldım 2 yıllık. Tam tarama yaptım, bir sorun yok dedi.
Ben Marvel's Avengers oyununu 300 TL verip Steam'den almadım, onun yerine başka bir hesap satış sitesinden aldım. Aynı hesabı 10-20 kişiye satmışlar, oyunu ben oynarken bir anda birisi girdi ve imlecimi kontrol etmeye başladı. Bir şeyler denedi, sonra ben oyunu kapayınca düzeldi. Şimdi tekrar virüs taraması yaptım, yine tehdit yok diyor. Sizce Remote Play'den girip öyle bir şeyler yapabilir mi? Bu arada masaüstünüde kontrol ediyordu. Acaba IP adresimi bir kere aldıkları için mi girebiliyorlar, ne yapmalıyım? Cidden çok tedirginim, lüfen yardımcı olun.
Şimdi bu bildirim geldi.
IP adresimi kendim sildim.
Ben Marvel's Avengers oyununu 300 TL verip Steam'den almadım, onun yerine başka bir hesap satış sitesinden aldım. Aynı hesabı 10-20 kişiye satmışlar, oyunu ben oynarken bir anda birisi girdi ve imlecimi kontrol etmeye başladı. Bir şeyler denedi, sonra ben oyunu kapayınca düzeldi. Şimdi tekrar virüs taraması yaptım, yine tehdit yok diyor. Sizce Remote Play'den girip öyle bir şeyler yapabilir mi? Bu arada masaüstünüde kontrol ediyordu. Acaba IP adresimi bir kere aldıkları için mi girebiliyorlar, ne yapmalıyım? Cidden çok tedirginim, lüfen yardımcı olun.
Şimdi bu bildirim geldi.
IP adresimi kendim sildim.
Son düzenleyen: Moderatör: