- Makaleler
- 24
Merhaba. Cihazıma Norton Mobile Security kurdum. Tarama 10 saniye gibi bir sürede bitiyor. Bu hız normal mi? Bir de tam tarama gibi bir seçenek yok. Teşekkür ederim.
Hızlı tarama mıydı? Bu Norton taraması hızlı tarama gibi geldi bana Eset ve Kaspersky hızlı taraması bende 7-8 sanite sürüyordu. Tam tarama da 30-50 saniye arası.Normal sayılabilir. Dosya, Uygulama çok yok ise böyle olması normaldir diye düşünüyorum. Ben'de Kaspersky ile taratıyordum 15 sn falan sürüyordu sanırsam.
Çok teşekkür ederim. Bende SD kart yok bu arada.Avast yaklaşık 1 dakika tarıyordu bende ama Norton yaklaşık SD kart taraması açık olduğu halde 15 saniye ya da 30 saniye sürüyor.
Kaspersky'da da kaldırmışlar hocam tam taramayı.Hatirladigim kadariyla, eskiden Norton Mobile Security'de tam tarama diye bir secenek vardi. Demek ki guncel versiyonun'da tek tarama secenegine donusturmusler. Endise etmeyin. Normal. Suan kullandigim Emsisoft Mobile Security'de ayni, tek tarama secenegi var. Tarama, 10 saniye bile surmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.