Norton Mobile Security tarama hızı normal mi?

Normal sayılabilir. Dosya, Uygulama çok yok ise böyle olması normaldir diye düşünüyorum. Ben'de Kaspersky ile taratıyordum 15 sn falan sürüyordu sanırsam.

Normal sayılabilir. Dosya, Uygulama çok yok ise böyle olması normaldir diye düşünüyorum. Ben'de Kaspersky ile taratıyordum 15 sn falan sürüyordu sanırsam.
Hızlı tarama mıydı? Bu Norton taraması hızlı tarama gibi geldi bana Eset ve Kaspersky hızlı taraması bende 7-8 sanite sürüyordu. Tam tarama da 30-50 saniye arası.

Hatirladigim kadariyla, eskiden Norton Mobile Security'de tam tarama diye bir secenek vardi. Demek ki guncel versiyonun'da tek tarama secenegine donusturmusler. Endise etmeyin. Normal. Suan kullandigim Emsisoft Mobile Security'de ayni, tek tarama secenegi var. Tarama, 10 saniye bile surmuyor.

Hatirladigim kadariyla, eskiden Norton Mobile Security'de tam tarama diye bir secenek vardi. Demek ki guncel versiyonun'da tek tarama secenegine donusturmusler. Endise etmeyin. Normal. Suan kullandigim Emsisoft Mobile Security'de ayni, tek tarama secenegi var. Tarama, 10 saniye bile surmuyor.
Kaspersky'da da kaldırmışlar hocam tam taramayı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı