Norton Mobile Security tarama hızı normal mi?

Makaleler
24
Merhaba. Cihazıma Norton Mobile Security kurdum. Tarama 10 saniye gibi bir sürede bitiyor. Bu hız normal mi? Bir de tam tarama gibi bir seçenek yok. Teşekkür ederim.

Normal sayılabilir. Dosya, Uygulama çok yok ise böyle olması normaldir diye düşünüyorum. Ben'de Kaspersky ile taratıyordum 15 sn falan sürüyordu sanırsam.

Normal sayılabilir. Dosya, Uygulama çok yok ise böyle olması normaldir diye düşünüyorum. Ben'de Kaspersky ile taratıyordum 15 sn falan sürüyordu sanırsam.
Hızlı tarama mıydı? Bu Norton taraması hızlı tarama gibi geldi bana Eset ve Kaspersky hızlı taraması bende 7-8 sanite sürüyordu. Tam tarama da 30-50 saniye arası.

Dikkat etmedim. Sanki Kaspersk'da da yoktu öyle tam tarama gibi bir seçenek. Şu an müsait değilim. Bakıp size bildiririm 1-2 saat'e.

Hatirladigim kadariyla, eskiden Norton Mobile Security'de tam tarama diye bir secenek vardi. Demek ki guncel versiyonun'da tek tarama secenegine donusturmusler. Endise etmeyin. Normal. Suan kullandigim Emsisoft Mobile Security'de ayni, tek tarama secenegi var. Tarama, 10 saniye bile surmuyor.

Kaspersky'da da kaldırmışlar hocam tam taramayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…