Norton nasıldır?

Sistem performansını çok etkilemez. Gayet iyi Av'dir ancak yaygın kullanılan dosyalarda false-positive oranı yüksektir.

8/10

Normalde Kaspersky 2 yılık kullanıyordum lakin süresi biti. Hangi anti virüsü alabilirim diye internete araştırırken bunu 2 yılık 139TL görünce direk aldım. Av-test gibi yerlere baktım tabii ki öncelikle. Top 10'da görünce direk çektim. Birde burada sormak istedim.

Adam modemi sökmüş götürüyor :) bende geçen ay 220TL'ye 2 senelik Kaspersky almıştım şu anda daha pahalı ama aldıysan zaten güle güle kullan dijital üründe iade olmaz zaten.

Teşekkür ederim'de keşke iyi mi kötümü yorumunuzda bıraksaydınız.

Merhabalar,
3 yıllık Norton lisansım var, 3 arkadaş kullanıyoruz. Öncesinde 2 yıllık aboneliğim vardı, süresi dolunca uygun diye 3 yıllık 3 kişi abonelik aldım. Kısacası Norton'da ki üçüncü senemdeyim.
Öncelikle çok az Ram tüketiyor. Bilgisayarı kasmıyor. Koruma düzeyi de baya güzel. Tehlikeli olacabilecek siteleri söylüyor. Site tehlikeli ve yine de girmek isterseniz emin misiniz diye ısrarla soruyor. :) Dosya indirdiğiniz zaman o dosyanın Norton kullanıcıları tarafından kaç kez indirildiğini ve güven düzeyini görebiliyorsunuz. Pc biraz boşta kalsın, otomatik tarama ve optimizasyon işlerini yapıyor hemen. Açıkçası ben Norton'dan çok memnunum. Memnun olduğum için zaten tekrar aldım. Koruma düzeyinden memnunum. Bazen Norton tarafından güvensiz olabilecek sitelerde gezerken yandan ara ara uyarı alıyorum. İzinsiz giriş denemesi bloke edildi, güvenli olmayan dosta engellendi falan diye uyarılar gelir. Koruma konusunda iyidir Norton. Güvenle alıp kulllanabilirsiniz. Parasının karşılığını kesinlikle verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı