İçiniz rahat olsun. Norton da Kaspersky gibi başarılı güvenlik yazılımlarındandır. Ayrıca Kaspersky Free sürümünde güvenlik duvarı yok ve bu da Norton 360'a göre bir eksi.
Bedava antivirüsleri çok tercih etmeyin. Genelde saçma reklamlar gösterip Premium'a geçmeniz için çıldırırlar bazen verilerinizi kullanabilirler, satabilirler. Bana kalırsa Norton berbat değil hatta en kaliteli antivirüs ben genelde crack, güvensiz sitelere girmediğim için antivirüs kullanmıyorum Pc nizi yavaşlatır. Gerek duymadıkça antivirüs kullanmayın
Bir kere Norton360'ın 60 günlük deneme sürümünü kullanmıştım. Keşke kullanmasaydım. Virüsü tespit ediyor sil tuşuna tıklıyorum sildim diyor bilgisayarını içindeki dosyalara bakıyorum hala aynı yerinde kıpırdamamış bile. Kaspersky geçin acil
Bir kere Norton360'ın 60 günlük deneme sürümünü kullanmıştım. Keşke kullanmasaydım. Virüsü tespit ediyor sil tuşuna tıklıyorum sildim diyor bilgisayarını içindeki dosyalara bakıyorum hala aynı yerinde kıpırdamamış bile. Kaspersky geçin acil
İyi bir yazılımdır. Kaspersky, Bitdefender ve Norton genellikle aynı sıralamaları paylaşan yazılımlardır, hiçbiri koruma anlamında pişman etmez. Kötü falan değil, sadece milletin ağzına sakız oldu bu ara.