Norton virüs programı kurulu mavi ekran

chimaira

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2014
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC format attıktan sonra Watch Dogs yükleme esnasında mavi ekran hatası almaya başladım. Formattan önce Watch Dogs yüklemesinde sorun almamıştım. En son yüklediğim program Norton'un 90 günü olduğu için yararlanmak için yükledim. PC sorunsuz açılıyor. Oyunu yüklemesi % 5 civarlarında hata alıyordun. Norton'u kaldırdım sorun çözüldü ama sebebini anlayamadım. Mavi ekran hatası tam hatırlamıyorum ama 0000124 gibi bir şeydi. Yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Watch Dogs orijinal ekran kartı hediyesi :) verilen kodla oyunun kurulumunu yaptım oynadım sorun yoktu ta ki format atıp oyunu tekrar kurana kadar. Uplay'da % 5 ila 10 arası mavi ekran alıyordum, oyunu kuramıyordum Norton'u devre dışı bırakıp denedim yine aynı. Kaldırdım düzeldi, şu an yüklü ve oynuyorum ama sorun kafama takıldı. Yeni topladığım PC ve sinir bozucu bir şey, şu anki Windows Crack'lı acaba Norton onu mu görüyor sorun çıkarıyor? Yoksa başka bir sorun mu var, işin içinden çıkamadım :) işletim sistemim Windows 7 minidump dosyalarını upload edeceğim.
 
Bende yeni bir sistem topladım ama benim mavi ekranın sebebi lanet olası hdd.
Acaba hangi hdd'yi kullanıyorsun ? Wd Caviar Blue ?
Norton çok fazla işlemci gücü hdd gücü yiyordu bende. Bazı arkadaşlar windows 8.1.1'i indir dedi. İndirdim format attım driverleri yükledim ama Hdd'yi çok zorladığımda mavi ekrandan kaçış yok benim için.
 
Mavi ekranın birçok nedeni olabilir. Örneğin ekran kartı. Acaba güç kaynağınız sisteminiz için yeterli mi? Eğer yeterliyse Windows 8'in ORİJİNAL bir sürümünü kurmanızı öneririm.
 
Minidump dosyaları hata.rar — RGhost — Dosya paylaşımı yardımcı olursanız çok sevinirim. :)
İşletim sistemim Windows 7 64 Bit,
Sistem anakart GA-z97x gaming 7,
İşlemci 4770K,
Ekran kartı MSI GT770 2 GB 256 bit,
Ramler 2x8 Ripjawx dd3 1866,
HDD WD 1003 1TB Caviar Black depolamak amaçlı.

Bir de WD 2TB GREEN serisi mevcut,
Kasa HAF 912 750 W güç kaynağı,
İşlemci soğutucu ZALMAN CNPS11X PEFORNA şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
 
Gigabyte Easy Tune kaldır ve diğer araçları kaldır, Sata ve Jmicron sürücülerinizi güncelleyin.
Realtek güncelle, Killer network sürücünü güncelle, Norton kaldır, Usb 3 sürücünü güncelle, Nvidia sürücünü güncelle.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı