Norton vs. BitDefender vs. Kaspersky

NormalBirAdam

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ücretsiz bir antivirüs seçeceğim. Elimde 3 seçenek kaldı: Norton, BitDefender veya Kaspersky. Bunlardan hangisinin ücretsizi daha iyidir, ağırlığı daha azdır, performansı ve virüs temizleme tabanı daha iyidir? Özellikle ağırlığı soruyorum çünkü PC'm eski. Ağır bir antivirüs kaldıramaz. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

BitDefender ve Kaspersky oldukça hafiftir. Aktif olarak lisanslı BitDefender kullandığımdan ve arayüzü oldukça sade olduğundan BitDefender'ı önerebilirim.

Bilgisayarı kullanmayı biliyorsan yani ne yapıp yapmaman gerektiğini antivirüse ihtiyacın olmaz, senin için gereksiz yük.
Benim sistemim iyi olduğu halde antivirüse ihtiyaç duymuyorum ama önerim kasperskyden yana olur.

Windows Defender'a güncelleme oldukça yavaş geliyor diğer av yazılımlarına göre. Bence bu büyük eksiklik ama dediğiniz gibi kullanmayı biliyorsanız kullanmamızda herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.

Hepsi iyi. Sıralamak gerekirse Kaspersky, Norton, BitDefender derim.

Kaspersky öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…