Norton vs. BitDefender vs. Kaspersky

Üçü de üzmez. Ben norton kullanırdım eskiden ve uzun yıllardır kullanmıyorum çünkü biz yaşlılar eskiden tüm ayrıntısına vakıf olmadan bilgisayarı kullanıyorduk. Şu an bu teknolojiye yabancı olan kalmadığını düşünerek virüs programlarının normal kullanıcılar için gereksiz yük olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca ünlü düşünürün dediği gibi "delikanlı adam antivirüs kullanmaz moruk" : o

Norton'un ücretsiz sürümü yok bilgi olarak düşmek isterim. Sadece 3 aylık gibi deneme sürümleri bulursan ücretsiz gibi olur. Ben her üç güvenlik uygulamasını da severek kullandım dönem dönem. Geçen sene olması lazım 1 dolara Norton 360 for gamers adında sistemi yormayacak bir güvenlik çözümü vardı ama sanırım o fiyata tekrar sunulmadı. Ücretsiz için çok eskiden AVG ve Avira önerilirdi ama güncel zamanda Kaspersky Free en güzel seçenek olarak görünüyor. Her antivirüs konusuna gelipte öneri isteyen adama antivirüs kullanmamanın gerekçelerini gösteren kişilere hayret ediyorum. Gaz maskesiyle gül koklamamcılarla aynı kişiler sanırım bunlar. Geçen bir Google sonuç linkine yanlışlıkla tıkladım ve Kaspersky indirilmeye çalışan tehdit engellendi dedi yani bir şey indirmenize bile gerek yok virüs, trojan gibi tehditler kapmanız için. Eşeği sağlam kazığa bağlayın sonrasını nasip artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı