Norton'dan Defender'e nasıl geçilir?

3522

Gigapat
Makaleler
1
Norton aboneliğim bitti yenilemeyi düşünmüyorum.
Defender'e nasıl geri dönebilirim?

Norton'u silince Defender uyarı verir uyarının üstüne basınca da. Defendera geçersin.

Son 5 yıldır bilgisayarımda Anti-Virüs kullanmıyorum. Hatta format attığımda ilk iş Microsoft'un bütün güvenlik duvarlarını kaldırmak oluyor. Bana çok gereksiz geliyor...

En az bir tane bulunmalı hocam yanlış bilgi vermeyin.

Programı kaldırdığınızda Defender uyarı verecektir. Üzerine tıklayın ve Defender'i etkinleştirin. (Not: İsterseniz Kaspersky ve Bitdefender'den 1 ay ücretsiz alıp 2 ay daha Eğer bitmediyse Bitdefender'den 3 ay deneme sürümü vardı. O zaman süre 4 aya çıkar.)
Son 5 yıldır bilgisayarımda anti-virüs kullanmıyorum. Hatta format attığımda ilk iş Microsoft'un bütün güvenlik duvarlarını kaldırmak oluyor. Bana çok gereksiz geliyor...
Hocam, bir anti malware ile (Malwarebytes gibi) bir programla en kısa sürede sisteminizi taratın derim.

Norton aboneliğiniz bittiyse ve Microsoft Defender'a geçmek istiyorsanız, Norton'un sisteminizde bulunan ürününü kaldırabilirsiniz. Norton'u kaldırdıktan sonra Microsoft Defender, sistem içerisinde otomatik olarak devreye girecektir. Ek olarak yapmanız gereken bir şey bulunmamaktadır.

Çıkan uygulamada "Sadece Kaldır" tıklayın. Defender otomatik olarak devre dışı kaldığı gibi otomatik olarak aktif oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…