Son 5 yıldır bilgisayarımda anti-virüs kullanmıyorum. Hatta format attığımda ilk iş Microsoft'un bütün güvenlik duvarlarını kaldırmak oluyor. Bana çok gereksiz geliyor...
Son 5 yıldır bilgisayarımda Anti-Virüs kullanmıyorum. Hatta format attığımda ilk iş Microsoft'un bütün güvenlik duvarlarını kaldırmak oluyor. Bana çok gereksiz geliyor...
Programı kaldırdığınızda Defender uyarı verecektir. Üzerine tıklayın ve Defender'i etkinleştirin. (Not: İsterseniz Kaspersky ve Bitdefender'den 1 ay ücretsiz alıp 2 ay daha Eğer bitmediyse Bitdefender'den 3 ay deneme sürümü vardı. O zaman süre 4 aya çıkar.)
Son 5 yıldır bilgisayarımda anti-virüs kullanmıyorum. Hatta format attığımda ilk iş Microsoft'un bütün güvenlik duvarlarını kaldırmak oluyor. Bana çok gereksiz geliyor...
Norton aboneliğiniz bittiyse ve Microsoft Defender'a geçmek istiyorsanız, Norton'un sisteminizde bulunan ürününü kaldırabilirsiniz. Norton'u kaldırdıktan sonra Microsoft Defender, sistem içerisinde otomatik olarak devreye girecektir. Ek olarak yapmanız gereken bir şey bulunmamaktadır.
Learn how to uninstall Norton security products from your computer. This article contains steps to uninstall Norton device security from Window 10, Windows 8, and Windows 7.
Norton Remove and Reinstall tool helps to uninstall and reinstall most Norton products such as Norton Security, Norton 360, and Norton Internet Security on Windows computers.
support.norton.com
Çıkan uygulamada "Sadece Kaldır" tıklayın. Defender otomatik olarak devre dışı kaldığı gibi otomatik olarak aktif oluyor.