Nostale hala oynanır mı?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.459

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Bugün bir videoda Nostale isimli bir oyun gördüm. İsmini duymuştum ancak bakmamıştım. Bende MMORPG oyunlarına ilgi duyan birisiyim. Bu oyunda ilgimi çekti. Siz ne diyorsunuz? Sizce hala oynanır mı?

Oynayan yok mu?

Son düzenleme:
Bence hala müthiş bir oyun. Senelerce oynadım. 1.5 sene ara verdim. Hesabımı kaybettim şimdi yana yana onu arıyorum. O kadar zevkli ki şuan o hesabı unutup sıfırdan bile başlayasım var. Tek eksik zaman. Eski zamanlara dönüp o boş zamanlarımın olduğu rahat günlere dönmek isterdim...

Bence hala müthiş bir oyun. Senelerce oynadım. 1.5 sene ara verdim. Hesabımı kaybettim şimdi yana yana onu arıyorum. O kadar zevkli ki şuan o hesabı unutup sıfırdan bile başlayasım var. Tek eksik zaman. Eski zamanlara dönüp o boş zamanlarımın olduğu rahat günlere dönmek isterdim...
Anladım. O zaman indireyim. Ancak öğrenmesi zor mu?

Anladım. O zaman indireyim. Ancak öğrenmesi zor mu?

Hayır zor değil. Bazıları çocuk oyunu bu falan diyor ama alakası bile yok :D yaşım 25 hala oynamayı istiyorum :D görevler var zaten görevleri takip edersen kolaylıkla öğrenirsin. Gerçekten çok zevkli bir oyun. Canımı çektirdin ya :D

Hayır zor değil. Bazıları çocuk oyunu bu falan diyor ama alakası bile yok :D yaşım 25 hala oynamayı istiyorum :D görevler var zaten görevleri takip edersen kolaylıkla öğrenirsin. Gerçekten çok zevkli bir oyun. Canımı çektirdin ya :D
Anladım. Çok teşekkürler. Bende indireyim o zaman. Tekrardan teşekkür ederim. :D

Hala oynanır mı?
İndirdim, oynadım ancak bana pek hitap etmedi. MMORPG oyunlarını severim lakin şaşırtıcı bir şekilde sevemedim. İsterseniz deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı