Not almak ve film izlemek için Samsung S10 FE mi yoksa Samsung S10 Lite mı?

lortex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, tablet almak istiyorum. Not almak ve film izlemek için alıyorum. Akıcı olmasını, film izlemek için iyi kalitede olmasını istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?

S10FE daha iyi doğal olarak.
Belirli bir bütçeniz var mıdır alternatif tablet önereyim.

İkisi de TFT panel hocam. Ben bu devirde tercih etmezdim. Samsung olmak zorunda değilse bütçe belirtin ona göre düşünelim.

İkisi de TFT panel hocam. Ben bu devirde tercih etmezdim. Samsung olmak zorunda değilse bütçe belirtin ona göre düşünelim.

S10FE daha iyi doğal olarak.
Belirli bir bütçeniz var mıdır alternatif tablet önereyim.

Bütçe 20000LE 15000 arası aslında ChatGPT FE ye IPS panel diyor bazı yerlerde TFT bende pek anlamadım onu.

3 yıllık güncelleme süresi sorun değil ise daha iyi bir cihaz. Samsung'un kaleminin hassasiyeti daha iyi ayrıca ama bunun ki de üzmez sizi.

Selamlar bende aynı bütçede tablet bakıyorum, bende Samsung tab s10 fe düşünüyordum

3 yıllık güncelleme süresi sorun değil ise daha iyi bir cihaz. Samsung'un kaleminin hassasiyeti daha iyi ayrıca ama bunun ki de üzmez sizi.
Bu tabletteki pdf düzenleme durumu nasıl ? bilgi verir misiniz ?

Selamlar bende aynı bütçede tablet bakıyorum, bende Samsung Tab S10 FE düşünüyordum

Bu tabletteki PDF düzenleme durumu nasıl? Bilgi verir misiniz?

Sahip olmadığım için bilmiyorum fakat muhtemelen Samsung daha iyidir diye tahmin ediyorum.
V9 daha çok donanım konusunda öne çıkıyor.

Sahip olmadığım için bilmiyorum fakat muhtemelen Samsung daha iyidir diye tahmin ediyorum.
V9 daha çok donanım konusunda öne çıkıyor.
Ekran özellikleri s10fe'ye kıyasla hoşuma gitti ama önceliğim not almak bu konu hakkında tableti araştırıp değerlendireceğim, öneri için teşekkür ederim.

Ekran özellikleri S10FE'ye kıyasla hoşuma gitti ama önceliğim not almak bu konu hakkında tableti araştırıp değerlendireceğim, öneri için teşekkür ederim.

Not, ders amaçlı veya genel kullanımda da Huawei'nin tabletlerini önerebilirim. Normal standartlardan yüksekler ama Android olmamaları tek eksileri diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…