İkisi de TFT panel hocam. Ben bu devirde tercih etmezdim. Samsung olmak zorunda değilse bütçe belirtin ona göre düşünelim.
S10FE daha iyi doğal olarak.
Belirli bir bütçeniz var mıdır alternatif tablet önereyim.
3 yıllık güncelleme süresi sorun değil ise daha iyi bir cihaz. Samsung'un kaleminin hassasiyeti daha iyi ayrıca ama bunun ki de üzmez sizi.
Bu tabletteki pdf düzenleme durumu nasıl ? bilgi verir misiniz ?
3 yıllık güncelleme süresi sorun değil ise daha iyi bir cihaz. Samsung'un kaleminin hassasiyeti daha iyi ayrıca ama bunun ki de üzmez sizi.
Selamlar bende aynı bütçede tablet bakıyorum, bende Samsung Tab S10 FE düşünüyordum
Bu tabletteki PDF düzenleme durumu nasıl? Bilgi verir misiniz?
Ekran özellikleri s10fe'ye kıyasla hoşuma gitti ama önceliğim not almak bu konu hakkında tableti araştırıp değerlendireceğim, öneri için teşekkür ederim.Sahip olmadığım için bilmiyorum fakat muhtemelen Samsung daha iyidir diye tahmin ediyorum.
V9 daha çok donanım konusunda öne çıkıyor.
Ekran özellikleri S10FE'ye kıyasla hoşuma gitti ama önceliğim not almak bu konu hakkında tableti araştırıp değerlendireceğim, öneri için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.