Not defteri ile YouTube'da sorun çözenler yok oldu

Big_Back

Hectopat
2016-2017 yılına kadar ben, gerek bilgisayar gerek oyun herhangi bir problem için YouTube'a derdimi yazdığımda o problemin çözümünü mikrofonu olmadığı için not defteri ne yazıp anlatan reisler vardı. Bu reisler 2016-2017'den sonra kaybolunca artık birçok derdimi problemimi çözemez oldum. Ya da o reisler hâlâ var YouTube arama sonuçlarında bu reisleri ön plana çıkarmıyor olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
2016-2017 yılına kadar ben, gerek bilgisayar gerek oyun herhangi bir problem için YouTube'a derdimi yazdığımda o problemin çözümünü mikrofonu olmadığı için not defteri ne yazıp anlatan reisler vardı. Bu reisler 2016-2017'den sonra kaybolunca artık birçok derdimi problemimi çözemez oldum. Ya da o reisler hâlâ var YouTube arama sonuçlarında bu reisleri ön plana çıkarmıyor olabilir.

Bence artık büyüdükleri için yapmıyorlar ve yeni nesilde böyle bir şey yapmıyor. Bir tanesinin mikrofonu vardı arkada sesler geliyordu ama yine de not defterine yazıyordu :D

Günümüzde herkes mikrofona erişebiliyor ve içerik üretiminde daha özgüven var. Eskiden insanlar seslerini bile duyurmaktan rahatsız olabiliyordu ancak günümüzde herkes eskisine göre daha az rahatsız oluyor.

Tabii ki bu nedenlerden sadece birisi onlarca neden var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı