Yılmaz Erenn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 146 16 Nisan 2021 #1 Windows'u her açtığımda 10 dakikada bir "Not enough Free space extracting do you want continue" diye hata alıyorum. Çözümü nedir?
Windows'u her açtığımda 10 dakikada bir "Not enough Free space extracting do you want continue" diye hata alıyorum. Çözümü nedir?
Shelly Picopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 96 Yer CAYBIRPANK Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Yılmaz Erenn dedi: Windows'u her açtığımda 10 dakikada bir "not enough Free space extracting do you want continue" diye hata alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Diskinde sanırım yer yok. Yer varsa da Kaspersky ile bir gusül abdesti aldır PC'ye.
Yılmaz Erenn dedi: Windows'u her açtığımda 10 dakikada bir "not enough Free space extracting do you want continue" diye hata alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Diskinde sanırım yer yok. Yer varsa da Kaspersky ile bir gusül abdesti aldır PC'ye.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 Windows kendisi için diskte yer ayırır ve kullandığınız diskte yeterli yer yok. Belli bir miktar yer açıp deneyin.
Windows kendisi için diskte yer ayırır ve kullandığınız diskte yeterli yer yok. Belli bir miktar yer açıp deneyin.