Not tutmadan konu çalışma

@Anunswin, seni anlıyorum. Ancak konunun içine çok boğulmamak gerek, konuyu az bilip çok soru çözmek önemli. Çünkü sınavda seni pratiğin kurtaracak.

@Anunswin, seni anlıyorum. Ancak konunun içine çok boğulmamak gerek, konuyu az bilip çok soru çözmek önemli. Çünkü sınavda seni pratiğin kurtaracak.

Hocam öyle de konuya geri dönüş yapacağım zaman da tekrardan 30 dakika video izlemek istemiyorum 30 olsa oda iyi bazı konular 4, 5 tane videodan oluşuyorlar.

Son düzenleme:
@Anunswin, yapacak bir şey yok. Konuyu öğrenmek gerek sonra ardından hemen soru çözümü.

Arkadaşlar, TYT'ye hazırlanıyorum ve konu yazmanın saçma olduğu kanısına vardım çünkü 7 saat çalışıyorsam 5 saat konu yazıyorum. Onun yerine direkt konu kitabından ve konu anlatımı ile dinleyip hazırlansam, test ve denemeler de çözeceğim, daha etkili olur mu?
Öyle çalışmak çok daha mantıklı. Önemli olan tekrar ve soru çözümü. Yazı yazarak çalışmak ciddi zaman kaybıdır, bilgi haritası falan çıkarabilirsin pekistirme için ama yazmak ameleliktir bence.

Eğitim hayatım boyunca not tutma alışkanlığım olmadı. Ben de sınava hazırlanıyorum. Konu anlatım kitabı al gitsin. Niye not tutmakla uğraştın şu zamana kadar? Not tutmak daha ekonomik de değil. Kalem ve kağıt fiyatları ortada 😅.

İlk defa böyle ciddi ciddi bir şeye çalışmaya başladım da hata yaptık işte. Konu anlatım kitapları sipariş ettim bir sürü onlarda mobil dağıtım gününde gönderilecekmiş ne zaman gelecekse artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı