Not tutmak ve genel anlamda dersler için tablet önerisi

thunderhoof

Hectopat
Daha fazla  
Gençler selam ben üniversite öğrencisiyim. Esasında not tutmak ve çıkmışları çözmek için alıyorum, ayrıca kaynak problemlerini PDF kullanarak çözmek istiyorum. Yani olayın özü aslında akademik amaçla alıyorum. Son çıkan AI özellikli Samsung Galaxy Tab 10'u çok beğendim fakat o kadar fiyat vermeye gerek var mı acaba? Size fikir danışmak ve önerilerinizi değerlendirmek istiyorum. Almışken sağlam bir şey almak istiyorum ama bu kadar bütçeye değer mi acaba ne düşünüyorsunuz? Dipnot: Daha önce tablet kullanmadım.

Gençler selam ben üniversite öğrencisiyim. Esasında not tutmak ve çıkmışları çözmek için alıyorum, ayrıca kaynak problemlerini PDF kullanarak çözmek istiyorum. Yani olayın özü aslında akademik amaçla alıyorum. Son çıkan AI özellikli Samsung Galaxy Tab 10'u çok beğendim fakat o kadar fiyat vermeye gerek var mı acaba? Size fikir danışmak ve önerilerinizi değerlendirmek istiyorum. Almışken sağlam bir şey almak istiyorum ama bu kadar bütçeye değer mi acaba ne düşünüyorsunuz? Dipnot: Daha önce tablet kullanmadım.

Hocam bütçe verirseniz daha rahat öneri yapabiliriz.

Hocam gerçekten değeceğini düşünsem 25K'yı zorlarım da o kadar gerek var mı acaba? Bu konuyu aslında bu tabletlerin o kadar vermeye değip değmeyeceğini konuşmak için açmıştım.
Bu tamamen size bağlı. Maddi durumunuz iyidir, 25 bin sizin için para değildir verirsiniz ya da bütçeniz 15 bindir, ona göre tablet alırsınız. Siz aklınızda tam olarak bütçe belirleyin ona göre yapalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı