Not uygulaması önerisi

İşletim sistemi
Android

Devolve

Hectopat
Selam, tablette not almak, soru çözmek gibi şeyler için YouTube'da ders anlatan hocaların kullandıklarına benzer bir uygulama arıyorum. Ne önerirsiniz? YouTube'daki hocalar hangi uygulamaları kullanıyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Not almak için OneNote, PDF dosyalarına soru çözmek için iPad'in kendi Kitaplar uygulamasını kullanıyorum. Android tarafını bilmem. OneNote PDF de açabiliyor aslında ama nasıl olur bilmem. Hem PC hem de telefon erişimi de sağlar ayrıca.

Not almak için OneNote, PDF dosyalarına soru çözmek için iPad'in kendi Kitaplar uygulamasını kullanıyorum. Android tarafını bilmem. OneNote PDF de açabiliyor aslında ama nasıl olur bilmem. Hem PC hem de telefon erişimi de sağlar ayrıca.
Hocam peki kaybolan yazıyı nasıl yazabilirim? Yani bir hocanın videosunda görmüştüm bir şey yazdıktan sonra kendiliğinden kayboluyordu tonu vb. farklı oluyordu. Hangi programda vardır o?

Hocam peki kaybolan yazıyı nasıl yazabilirim? Yani bir hocanın videosunda görmüştüm bir şey yazdıktan sonra kendiliğinden kayboluyordu tonu vb. farklı oluyordu. Hangi programda vardır o?

Hmm. Bunu bilmiyorum. Bulmak için Dilimin Ucunda kategorisini kullanıp örnek video koysanız olabilir. Kaybolan yazı benim dediklerimde yok.

Hmm. Bunu bilmiyorum. Bulmak için Dilimin Ucunda kategorisini kullanıp örnek video koysanız olabilir. Kaybolan yazı benim dediklerimde yok.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Örnek bir video bulursam hemen konu açacağım.

@Teru Buldum hocam, bu videodaki gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Örnek bir video bulursam hemen konu açacağım.

@Teru Buldum hocam, bu videodaki gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk kez gördüm. Hocaya uygulama adını sorarsanız yanıtlar gibi, yorumlarda aktif.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı