Note 10.1 ROM kurulumları sonrası açılmıyor

Odin ile iki farklı Stock ROM kurdum, TWRP ile birkaç tane Custom ROM kurdum fakat hepsinde boot logosunda kalıyor, bir türlü çözemedim ne yapabilirim?

Kies ve Smart Switch ile de yazılım atmayı denedim onlar da işe yaramadı.

Son düzenleme:
Odin ile iki farklı stock ROM kurdum, TWRP ile birkaç tane Custom ROM kurdum fakat hepsinde Boot logosunda kalıyor, bir türlü çözemedim ne yapabilirim?

Kies ve Smart Switch ile de yazılım atmayı denedim onlar da işe yaramadı.

Tabletten bahsediyorsak eğer işlemcisi ROM'ları desteklemiyor çok eski olduğu için.

Orijinal Samsung'un stock ROM larını kurmayı denedim zaten, ve cihaza eskiden kurabildiğim Custom ROM'ları denedim onlarda da aynısı oldu kısaca tüm kurduğum ROM'larda Boot logosunda takılı kalıyor.

Hocam o tabletten bende de vardı büyük ekranını sevdiğim için bir süre uğraştım fakat ne yaptıysam sürümünü güncelleyemedim. Olduğu gibi kullanayım dedim ne video oynatıyordu ne EBA'ya giriyordu Letgo'dan 230 TL'ye sattım.

Hocam o tabletten bende de vardı büyük ekranını sevdiğim için bir süre uğraştım fakat ne yaptıysam sürümünü güncelleyemedim. Olduğu gibi kullanayım dedim ne video oynatıyordu ne EBA'ya giriyordu Letgo'dan 230 TL'ye sattım.

Ben önceden bu tableti Android 7.1.1 sürümüne kadar çıkardım zaten ama nedense kurduğum her ROM da açılış animasyonunda (Şu animasyonla ve ses ile gelen SAMSUNG yazısı) takılı kalıyor bir süre sonra reset atıyor ve recovery menüsüne giriyor kendiliğinden.
Güncel.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı