Rust'ta yeni başladım, arkadasım ile fakat yaptığımız 2-3 evin hepsi 1 günden fazla kalmıyor. Oyuna her girdiğimde evimiz yok ne yapmalıyız? Sıkıldık bu durumdan artık.
Hocam oyunda gece bekciliği yapmanızlazım.Rust'ta yeni başladım, arkadasım ile fakat yaptığımız 2-3 evin hepsi 1 günden fazla kalmıyor. Oyuna her girdiğimde evimiz yok ne yapmalıyız? Sıkıldık bu durumdan artık.
Gidipte modlu sunucuda oynarsanız sürekli raid yemesi çok normal ki o sunucuların amacı hızlı gelişip hızlı raid atmak üzerine kurulu. Yeni wipe yemiş 1x sunucuda oynarsanız evin 1 günde dayanır 1 haftada.Rust'ta yeni başladım, arkadasım ile fakat yaptığımız 2-3 evin hepsi 1 günden fazla kalmıyor. Oyuna her girdiğimde evimiz yok ne yapmalıyız? Sıkıldık bu durumdan artık.
Rust'ta yeni başladım, arkadasım ile fakat yaptığımız 2-3 evin hepsi 1 günden fazla kalmıyor. Oyuna her girdiğimde evimiz yok ne yapmalıyız? Sıkıldık bu durumdan artık.
Evi kuracağın yer önemli. Öncelikle yol kenarları ve loot lokasyonlarına veya safe bölgelerine yakın yerlere kurulan evler büyük clan base seviyesi değilse kesinlikle RAID yer. Onun dışında 4 kare 1 üçgen gibi basit ev inşaa temellerini öğrenirseniz gene RAID yemeniz daha zorlaşır. Son olarak da ne kadar uğraşırsan uğraş Rust'ın bir noktası da rakiplerine RAID atıp RAID yemekten ibaret.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.