Rust'taki ev ikide bir RAID yiyor

Zeriy

Femtopat
Daha fazla  
Rust'ta yeni başladım, arkadasım ile fakat yaptığımız 2-3 evin hepsi 1 günden fazla kalmıyor. Oyuna her girdiğimde evimiz yok ne yapmalıyız? Sıkıldık bu durumdan artık.

Rust'ta yeni başladım, arkadasım ile fakat yaptığımız 2-3 evin hepsi 1 günden fazla kalmıyor. Oyuna her girdiğimde evimiz yok ne yapmalıyız? Sıkıldık bu durumdan artık.
Gidipte modlu sunucuda oynarsanız sürekli raid yemesi çok normal ki o sunucuların amacı hızlı gelişip hızlı raid atmak üzerine kurulu. Yeni wipe yemiş 1x sunucuda oynarsanız evin 1 günde dayanır 1 haftada.

Evi kuracağın yer önemli. Öncelikle yol kenarları ve loot lokasyonlarına veya safe bölgelerine yakın yerlere kurulan evler büyük clan base seviyesi değilse kesinlikle RAID yer. Onun dışında 4 kare 1 üçgen gibi basit ev inşaa temellerini öğrenirseniz gene RAID yemeniz daha zorlaşır. Son olarak da ne kadar uğraşırsan uğraş Rust'ın bir noktası da rakiplerine RAID atıp RAID yemekten ibaret.

Gece bekçiliği yapmak istemiyorsanız tier 1-2 loot alanlarının hafif uzağına sık ormanların içine kurulmalısınız.

Evi kuracağın yer önemli. Öncelikle yol kenarları ve loot lokasyonlarına veya safe bölgelerine yakın yerlere kurulan evler büyük clan base seviyesi değilse kesinlikle RAID yer. Onun dışında 4 kare 1 üçgen gibi basit ev inşaa temellerini öğrenirseniz gene RAID yemeniz daha zorlaşır. Son olarak da ne kadar uğraşırsan uğraş Rust'ın bir noktası da rakiplerine RAID atıp RAID yemekten ibaret.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki videoya bakabilirsin. Uzun zamandır eskisi gibi Rust oynamıyorum ama 2-3 sene öncesi meta Base'ler genelde 2x2'den genişletme oluyordu. Yoksa duvar ve kapı atıp 4 kare içine kuracağın baseyi işsizin biri elinde taşla bile saatlerce zorlayıp kırarak loota çökebilir.

Eğer cidden uzun süre baseniz kırılmadan gitsin istiyorsanız 1X emek serveri oynayıp az da olsa genişletilmiş dış tarafına da sur çekilmiş bir base iş görür. Onun dışında biz eskiden 2 kişi oynadığımızda mağaranın içine base kurardık. Her haritada kurulur olmuyor ve kenara kıstırdılar mı kaçışınız olmuyor ama iş görür mü görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı