Beniüzmeyin Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar telefonumun şifresini unuttum şu anda parmak iziyle açabiliyorum fakat 2 gün sonra şifre isteyecek nasıl erişebiliriz şifreye? Model Note 10 Lite. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2021
Arkadaşlar telefonumun şifresini unuttum şu anda parmak iziyle açabiliyorum fakat 2 gün sonra şifre isteyecek nasıl erişebiliriz şifreye? Model Note 10 Lite.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 15 Temmuz 2021 #2 Şifreyi ayarlardan kaldırabilirsin diye biliyorum. Parmak izi ile. Artı 0 Eksi
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #3 E postayı biliyor musunuz biliyorsanız sıfırlayabilirsiniz ama bilmiyorsanız frp kilitlenir telefon tamamen kilitlenir. Artı 0 Eksi
E postayı biliyor musunuz biliyorsanız sıfırlayabilirsiniz ama bilmiyorsanız frp kilitlenir telefon tamamen kilitlenir.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #4 Hard reset atın bence. Artı 0 Eksi
KS KS Beniüzmeyin Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #5 EmirGkts dedi: E postayı biliyor musunuz biliyorsanız sıfırlayabilirsiniz ama bilmiyorsanız frp kilitlenir telefon tamamen kilitlenir. Genişletmek için tıkla... E postaya erişimim var ne yapmam lazım ? Artı 0 Eksi
EmirGkts dedi: E postayı biliyor musunuz biliyorsanız sıfırlayabilirsiniz ama bilmiyorsanız frp kilitlenir telefon tamamen kilitlenir. Genişletmek için tıkla... E postaya erişimim var ne yapmam lazım ?
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #6 BenimadımYusuf dedi: Hard reset atın bence. Genişletmek için tıkla... E-posta kaldırılmadan yapılırsa telefon kilitlenir. Beniüzmeyin dedi: E postaya erişimim var ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Knox koruması var mı cihazda. Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf dedi: Hard reset atın bence. Genişletmek için tıkla... E-posta kaldırılmadan yapılırsa telefon kilitlenir. Beniüzmeyin dedi: E postaya erişimim var ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Knox koruması var mı cihazda.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 15 Temmuz 2021 #7 Beniüzmeyin dedi: Arkadaşlar telefonumun şifresini unuttum şu anda parmak iziyle açabiliyorum fakat 2 gün sonra şifre isteyecek nasıl erişebiliriz şifreye? Model Note 10 Lite. Genişletmek için tıkla... Hemen yedekle istersen sonra sıfırlarsın telefonu. Artı 0 Eksi
Beniüzmeyin dedi: Arkadaşlar telefonumun şifresini unuttum şu anda parmak iziyle açabiliyorum fakat 2 gün sonra şifre isteyecek nasıl erişebiliriz şifreye? Model Note 10 Lite. Genişletmek için tıkla... Hemen yedekle istersen sonra sıfırlarsın telefonu.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #8 EmirGkts dedi: E-posta kaldırılmadan yapılırsa telefon kilitlenir. Knox koruması var mı cihazda. Genişletmek için tıkla... Frp olursa ROM'la çözülür. Artı 0 Eksi
EmirGkts dedi: E-posta kaldırılmadan yapılırsa telefon kilitlenir. Knox koruması var mı cihazda. Genişletmek için tıkla... Frp olursa ROM'la çözülür.
KS KS Beniüzmeyin Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #9 Evet var. EmirGkts dedi: E-posta kaldırılmadan yapılırsa telefon kilitlenir. Knox koruması var mı cihazda. Genişletmek için tıkla... Hard reset atmaktan başka çare yok gibi ? Artı 0 Eksi
Evet var. EmirGkts dedi: E-posta kaldırılmadan yapılırsa telefon kilitlenir. Knox koruması var mı cihazda. Genişletmek için tıkla... Hard reset atmaktan başka çare yok gibi ?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #10 Frp olursa ROM atmanız gerekecek. Artı 0 Eksi