Beniüzmeyin Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar telefonumun şifresini unuttum şu anda parmak iziyle açabiliyorum fakat 2 gün sonra şifre isteyecek nasıl erişebiliriz şifreye? Model Note 10 Lite. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2021
Arkadaşlar telefonumun şifresini unuttum şu anda parmak iziyle açabiliyorum fakat 2 gün sonra şifre isteyecek nasıl erişebiliriz şifreye? Model Note 10 Lite.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #11 Beniüzmeyin dedi: Evet var. Hard reset atmaktan başka çare yok gibi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan sıfırlayabiliyorsanız oradan yapın. Artı 0 Eksi
Beniüzmeyin dedi: Evet var. Hard reset atmaktan başka çare yok gibi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan sıfırlayabiliyorsanız oradan yapın.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 15 Temmuz 2021 #12 EmirGkts dedi: Ayarlardan sıfırlayabiliyorsanız oradan yapın. Genişletmek için tıkla... Şifre istiyor sıfırlamak için. Artı 0 Eksi
EmirGkts dedi: Ayarlardan sıfırlayabiliyorsanız oradan yapın. Genişletmek için tıkla... Şifre istiyor sıfırlamak için.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #13 BenimadımYusuf dedi: Frp olursa ROM atmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Frp olursa tamamen kilitlenir ROM'la çözülmüyor bazı açıklarla Google iptal ediliyor. Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf dedi: Frp olursa ROM atmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Frp olursa tamamen kilitlenir ROM'la çözülmüyor bazı açıklarla Google iptal ediliyor.