Note 10 Pro aşırı Wi-Fi hız düşüklüğü

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yüksek olan Validemin diğeri kendi telefonumdan yaptığım Speedtest. Sizce buradaki sorun ne? Valideminki Redmi Note 9 Pro benimki Redmi Note 10 Pro

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-13-01-22-25-312_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-13-01-22-25-312_com.android.chrome.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20230213-WA0000.jpg
    IMG-20230213-WA0000.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Biri Plusnet biri Turkcell server üzerinden yapılmış testler. Server'ı manuel olarak iki telefonda da aynısını seçip tekrar dener misiniz?
Hocam öyle bir duruma ihtiyaç yok. Telefonda sorun speed testin düşük çıkması değil. Hiçbirşeye giremiyoruö neredeyse kanser olacağım bu gidişle. Yani ortada gerçekten bir sorun var. birkaç hafta öncesine kadar böyle değildi ama yakın zamandan beridir yan odadan bile kullanırken kanser oluyorum. Eski telefonumla rahat rahat kullandığım odada wifi görmüyor direk bu telefonda.

Öncelikle en hızlı yöntem modeme ethernet kablosuyla bağlanıp giriş bilgilerinin not edilip bir format atılması ve kuruçlumun tekrar yapılması. İkincisi de telefonunuza format atılması. Bir telefona iyi diğer telefona götü internet veriyorsa bu ya modemde ya da telefonda bir sorundur.

Modemi sıfırlayabilirim. Müsait vaktimde yaparım. Telefonu sıfırlamak gram istemiyorum içindekileri yedekle geri yükle vs. Ama gerekirse yaparım. Aklıma acaba bir yere fırlattığımda içinden anten kablosu vs mi çıktı diye bi soru gelmedi de değil.

Modemi sıfırlayabilirim. Müsait vaktimde yaparım. Telefonu sıfırlamak gram istemiyorum içindekileri yedekle geri yükle vs. Ama gerekirse yaparım. Aklıma acaba bir yere fırlattığımda içinden anten kablosu vs mi çıktı diye bi soru gelmedi de değil.
Birden çekmemeye başlaması genelde antenden olabiliyor evet. Soketli yapılar olduğu için çarpma şiddetine ve konumuna göre belki de o soketi etkilemiş olabilir. Bluetooth'da bir problem var mı peki? Bir de ben şunu fark ettim. Eğer bluetooth hoparlör gibi yüksek veri akışı isteyen şeyleri bağladığımda benim de Wi-Fi performansım düşüyor.

Birden çekmemeye başlaması genelde antenden olabiliyor evet. Soketli yapılar olduğu için çarpma şiddetine ve konumuna göre belki de o soketi etkilemiş olabilir. Bluetooth'da bir problem var mı peki? Bir de ben şunu fark ettim. Eğer bluetooth hoparlör gibi yüksek veri akışı isteyen şeyleri bağladığımda benim de Wi-Fi performansım düşüyor.
Bluetooth da hiç sorun yaşamadım ama kulaklığım bağlıyken telefonum istisnasız cebimde oluyor uzakta olmuyor. Bluetooth da sürekli olarak açık. Acaba bluetooth sorun yaratıyor olabilir mi, öyle birşey duymuştum forumda diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı