Note 10 S'e gelen MIUI 14 güncellemesi kayboldu

Banada aynısı oldu dün şarji doldurup öyle yaparim dedim doldurdum baktım gitmiş ne zaman gelir peki

Bu sorun dün akşam bana da oldu sarjim yokken gördüm guncelleyemi doldurup öyle yaparim dedim baktım geri gitmiş peki ne zaman gelir?

Bi' süre sonra tekrar gelir, bana da olmuştu.

Bu sorun dün akşam bana da oldu sarjim yokken gördüm guncelleyemi doldurup öyle yaparim dedim baktım geri gitmiş peki ne zaman gelir?

Banada aynısı oldu dün şarji doldurup öyle yaparim dedim doldurdum baktım gitmiş ne zaman gelir peki

Bir kaç saate veya en fazla 1 güne geri gelir. Bende 1 gün bile sürmemişti.

Birkaç saate veya en fazla 1 güne geri gelir. Bende 1 gün bile sürmemişti.

Bana hâlâ gelmedi kapat aç yapıyorum dün akşamdan beri hâlâ yok bir de şey gece 10'dan sonra telefon aç kapa yapınca bana varsa güncelleme geliyor benimki yurt dışı acaba 10'dan sonrami güncelleme aktif oluyor bir de kapat aç yapmadan güncelleme gelmiyor benimki global sürüm bir de senin cihaz ne

Birkaç saate veya en fazla 1 güne geri gelir. Bende 1 gün bile sürmemişti.

Sorumu müsait olduğunda cevaplar misin?

Bana hâlâ gelmedi kapat aç yapıyorum dün akşamdan beri hâlâ yok bir de şey gece 10'dan sonra telefon aç kapa yapınca bana varsa güncelleme geliyor benimki yurt dışı acaba 10'dan sonrami güncelleme aktif oluyor bir de kapat aç yapmadan güncelleme gelmiyor benimki global sürüm bir de senin cihaz ne

Sorumu müsait olduğunda cevaplar misin?
Benim cihaz 10 pro, 10s'lerde mediatek işlemci vardı yanlış hatırlamıyorsam, yd olduğu için güncelleme yaparsan IMEI gidebilir. Bana güncelleme bir kaç saatte geliyordu, size de gelmesi lazım aslında. Gelmiyorsa eğer bir şey diyemeyeceğim.

Benim cihaz 10 Pro, 10S'lerde MediaTek işlemci vardı yanlış hatırlamıyorsam, yd olduğu için güncelleme yaparsan IMEI gidebilir. Bana güncelleme birkaç saatte geliyordu, size de gelmesi lazım aslında. Gelmiyorsa eğer bir şey diyemeyeceğim.

Yok ben telefonu telefoncudan alırken sıfırlarsan IMEI gidebilir dedi güncelleme yapabilirsin dedi

Yok ben telefonu telefoncudan alırken sıfırlarsan IMEI gidebilir dedi güncelleme yapabilirsin dedi

Bir de arastirdim 1000-2000 kişiye sunuluyor ilk bende onlardan biriymisim ama indirmedigim için o sınır dolmus ve yukleyenlerin geri bildirmine göre geri yayinliyorlarmis

Reis 24 saat oldu sana geldi mi?

2-3 saat önce telefonuma gelen MIUI 14 güncellemesi şimdi kayboldu. Nedenini bilen var mı?
Reis banada aynisi oldu şuan 24 saat oldu sana geldimi bana gelmedi

Son düzenleme:

Bir de arastirdim 1000-2000 kişiye sunuluyor ilk bende onlardan biriymisim ama indirmedigim için o sınır dolmus ve yukleyenlerin geri bildirmine göre geri yayinliyorlarmis

Reis 24 saat oldu sana geldi mi?

Reis banada aynisi oldu şuan 24 saat oldu sana geldimi bana gelmedi
Gelmedi babada benimkide yurtdışı fakat android 12 guncellemesini bende yaptım IMEI de sorun olmadı , hala gelmedi güncellenme nedense

Gelmedi babada benimkide yurtdışı fakat android 12 guncellemesini bende yaptım IMEI de sorun olmadı , hala gelmedi güncellenme nedense
Aynen reis şuan hâlâ bendede yok benimki global sürüm 13.0.13.0 şuan cuma akşamı geldi sonra geri gitti ama bir daha gelicek en kısa sürede Allah'ın izniyle

Gelmedi babada benimki de yurt dışı fakat Android 12 guncellemesini bende yaptım IMEI de sorun olmadı, hala gelmedi güncellenme nedense

Reis bana Instagram'ya da sana ulasabilecegim bir sosyal medya versene haberlesiriz benim Instagram'im s5_west

Benim cihaz 10 Pro, 10S'lerde MediaTek işlemci vardı yanlış hatırlamıyorsam, yd olduğu için güncelleme yaparsan IMEI gidebilir. Bana güncelleme birkaç saatte geliyordu, size de gelmesi lazım aslında. Gelmiyorsa eğer bir şey diyemeyeceğim.

Reis benim cihaz global olduğu için OEM kilidi açık kilidi kapaliydi dün açtım bu OEM kilidi acikken güncelleme gelmemezlik yapiyor mu ya da güncelleme gelmiyor mu yanıtlarsan mutlu olurum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı