Custom ROM Note 10s için Custom ROM önerisi

Ayrıca benim en beğendiğim crDroid cihazınız için varsa öneririm.
Evet ben tabletimde GSI sini kullanıyorum. Ve GSI olmasına rağmen oldukça hızlı. Ve arayüzü için baya makyajlama mümkün

LineageOS güzeldir kurmanı tavsiye ederim.
Speed=

Hatta o kadar makyajlama var ki, aklınıza gelebilecek bir çok şeyi değiştirmek mümkün (cRdroid).

Özgürlükte ve uygulama desteğindende sorun yaratmayacak. 64 megapiksel çekim gibi telefonun özelliklerinini kullanmama imkan sağlayacak modern bir ROM işimi görür. Yine de atıp atmamakta kararsızım. Sizce root atip MIUI de mi klsam yoksa hiç bulaşmasam mı? Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Hazır sistem almışken bu tarz işlere yavaştan bir girişem. Gerekli şeylere el atsam diyorum. Sizin düşünceniz nedir?

Eğer eskisinden hızlı ve özelleştirilebilir olsun diyorsanız kesinlikle custom ROM

Yani kısacası beni sınırlamayan modern güncel bir ROM aradığım şey.

Bence girişin hocam sıkıntı etmek istemiyorsanız MIUI 12.5 yükleyebilirsiniz en stabil MIUI 12.5'dir.

Root atmak için eğer bootloader açıksa telefonu sıfırlamana gerek yok. Ben olsam MIUI'da kalmazdım insanı bezdiriyor.

Eğer eskisinden hızlı ve özelleştirilebilir olsun diyorsanız kesinlikle custom ROM
Cihaz Note 10s sorun yok performansı iyi ve akıcı. Zaten benide çikmaza düşüren nokta orası. Nerde sorun yaşarım diye düşünüyorum.

Bence girişin hocam sıkıntı etmek istemiyorsanız MIUI 12.5 yükleyebilirsiniz en stabil MIUI 12.5'dir.
MIUI'in hiçbir versiyonu stabil değil ki. Ben 5-6 senedir mecburi olarak Xiaomi kullanıyorum, bıktım resmen. OneUI olsun, OxygenOS olsun, ColorOS olsun hepsi kat kat daha iyi ve stabil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…