Note 11 Pro ekranını değiştirmek mi Note 14 Pro almak mı?

tekirr

Hectopat
Yer
Burdur
Hocam, Note 11 Pro kullanıyordum. Bugün ekranı kırıldı orijinal AMOLED ekranı 3500 TL, OLED(OLED olduğundan tam emin değilim) TFT olanı 1500 (TFT taktırmam zaten) şimdi bu telefonun ekranını değiştirmek mi daha mantıklı yoksa para biriktirip çıkınca Note 14 Pro mu almak daha mantıklı?
Not: 2. el almıştım bataryası da accubattery'de baktığımda sağlığı yüzde 77 idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi hocam telefonu deiiştirmeyi düşünüyorum. Ama beni asıl korkutan şey Note 14 Pro'nun 4G versiyonun da çıkması ve Helio işlemci kullanıp Note 13 serisindeki gibi 5G versiyonun aşırı pahalı olması.
5G çok kısıtlı yerlerde var zaten hocam 5g den yana sıkıntınız olmasın. Helio bir işlemci gelirse de muhtemelen 11 pro ile aman bir fark olmaz çünkü artık note serisi telefon ismi değişmekten öteye gitmiyor.

5G çok kısıtlı yerlerde var zaten hocam 5G'den yana sıkıntınız olmasın. Helio bir işlemci gelirse de muhtemelen 11 Pro ile aman bir fark olmaz çünkü artık Note serisi telefon ismi değişmekten öteye gitmiyor.

5G olup olmaması umurumda değil. Sadece 4G olursa işlemci Helio G100 falan olur ama açıkçası düz Note 14 de bile 5G varken ve 7025 G100'den daha iyi olduğundan öyle saçma bir yapacaklarını sanmıyorum.

Değiştirilir ama yeni alacağın telefon Note 14 Pro olmamalı bence.

Ocak ayında 11 12ka daha iyi varsa onu da alabilirö hocam illa Note 14 Pro olacak diye bir şey yok. Ama 12 13 bine MTK 7300 olursa tadından yenmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı