Note 12 Pro 5G alınır mı?

TalisMann

Hectopat
iPhone Pro Max gibi kamera dizilimi olandan bahsediyorum. A34, S20 FE ve bu telefon arasında kaldım. S20 FE güncelleme almadığı için yanaşmak istemiyorum, A34'ün ise yanında adaptör çıkmıyor. Note 12 Pro 5G ise A34 ile aynı işlemciye sahip ve kutudan kılıf koruyucu ekran 67W adaptör çıkıyor. Sizce alınır mı? Trendyol'da 4000 satmış ve ortalama 4.5 yıldız düşünceleriniz neler?

A34 alternatifi bir cihaz hatta bir tık aşıyor. S20 FE benim tavsiyem olurdu ama guncellik bu kadar önemliyse alınır.

S20 FE öneririm. Kendim kullanıyorum sorularınız varsa cevaplarım.

Güncelleme yavaş yavaş bitiyor en az 3 5 yıl boyunca herhangi bir uygulamayı açmama gibi bir durum yapar mı?
Uygulama desteği kesilmesine en az 6-7 sene var hocam. iOS gibi değil yani, sadece yeni özelliklerden faydalanamazsınız onlarda sadece cihazı kişiselleştirmenize vs. yarar, çok bir iş görmez. Facebook şuan en yüksek sürüm isteyen uygulama diye biliyorum Android 12 istiyor muhtemelen 4-5 sene sonra Facebook'un son sürümünü yükleyemezsiniz, eski sürümüyle devam edersiniz.

Uygulama desteği kesilmesine en az 6-7 sene var hocam. iOS gibi değil yani, sadece yeni özelliklerden faydalanamazsınız onlarda sadece cihazı kişiselleştirmenize vs. yarar, çok bir iş görmez. Facebook şuan en yüksek sürüm isteyen uygulama diye biliyorum Android 12 istiyor muhtemelen 4-5 sene sonra Facebook'un son sürümünü yükleyemezsiniz, eski sürümüyle devam edersiniz.
Tamamdır s20fe alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı